Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soția româncă a lui Pierro Ferrari a povestit cum l-a întâlnit pe soțul cu 50 de ani mai în vârstă: "Mi-a făcut un test" 
WhatsApp
Romina Gingașu, soția lui Pierro Ferrari a dezvăluit că miliardarul i-a dat un test înainte să înainteze în relație.
Foto: Romina Gingașu / Sursă: IG @rominagingasu

Invitată la podcastul lui Măruță, Romina a povestit cum Pierro Ferarri, i-a dat un test înainte să înceapă să iasă la întâlniri. Iată ce întrebări i-a pus miliardarul soției sale actuale: 

”În Italia divorțul nu se face ca la noi” 

 

”M-a întrebat ”Ce părere ai despre mine? Ce părere ai că am o familie? Ce părere ai că am o situație financiară?”. Eu oricum știam deja de situația lui financiară pentru că de șase luni noi facem un fel de background check când apare un client. Este un formular care se numește ”Know your customer” (n.r un formular prin care îți cunoști clientul) și știam. 

La masă i-am spus că eu consider că suntem oameni și că banii aduc doar un confort. Când m-a întrebat ce părere am despre faptul că are o familie, doi nepoți, o fată, i-am spus că ”nimic, o părere bună, sunt fericită pentru tine și o să-i respect întotdeauna”. 

La trei zile distanță m-a întrebat ”Vrei să vii la Maranello?”, știam ce înseamnă întrebarea asta. În seara aceea la cină eu am spus ”Eu sunt singură”, el a zis că e ”singur și separat”, că în Italia divorțul nu se face ca la noi, în Italia se divorțează diferit, durează un an, se intră în separație și după la tribunal. Mi-a zis că nu mai are nicio treabă cu fosta soție și că se simte singur. Atunci am zis ”ok, hai să încercăm”.

”Prima întâlnire de business a fost și întâlnirea unde v-ați negociat viețile.”, a concluzionat Măruță după ce Romina a terminat de povestit, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel