Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ramona Păuleanu, soția avocatului Cuculiș, indignată că nu a primit rest 90 de bani la Mega: "Cum am trecut la tupeul ăsta?"
WhatsApp
Ramona Păuleanu, soția celebrului avocat Adrian Cuculis, a povestit pe Facebook că o casieriță de la Mega Image nu i-a dat rest 90 de bani. Jurnalista s-a arătat indignată de acest gest. 

Jurnalista Ramona Păuleanu, în prezent la Antena 1, a povestit pe rețelele sociale un episod neplăcut cu care s-a confruntat într-un supermarket. Situația a fost atât de deranjantă, încât a făcut-o să vorbească despre acest episod pe Facebook.

"M-am dus să-mi cumpăr niște mizilicuri, casiera îmi cere 32,10 lei. Îi dau 33. Ia banii, închide casa, trece la următorul client. Fără să zică vreun cuvânt.

Eu, blocată, aștept câteva secunde, ea își vede liniștită de treaba că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și zic: ”și restul de 90 de bani?” Casiera, iritată: ”nu am mărunt, nu am de unde să vă dau!”

Eu, deja intrigată de ton și atitudine: ”ah, și vi se pare normal să îmi opriți mie 90 de bani, pentru că aveam să va dau 10, nu? Și fără să scoateți un cuvânt, era de la sine înțeles că așa se face”, a povestit Ramona Păuleanu.

”Ea: De unde vreți să vă dau dacă nu am?

Eu: Păi atunci dați-mi leul înapoi, nu prea mă interesează

Mi-l aruncă în silă pe tejghea. Am fost atât de șocată de dialog, nesimțire, atitudine, că m-a blocat și nu am mai știut să-i dau nicio replică.

Întrebarea era: cum am trecut de la restul în bomboane / gume, șamd, la tupeul ăsta? Bineînțeles, nu-i vorba de 90 de bani, e vorba de principiu”, a mai spus jurnalista.

Fanii jurnalistei au reacționat la postare

 

Fanii și prietenii Ramonei Păuleanu au răspuns imediat în comentarii.

„Mie la Mega Image mi s-a întâmplat să iau un iaurt de la raft cu 5 lei și la casă să coste 7 lei. M-am dus la managerul de magazin și mi-a dat 2 lei înapoi. Dar prețul țeapă de la raft a rămas la fel. Când facem multe cumpărături deodată sigur înghițim multe astfel de țepe fără să știm vreodată. Așa se explică șocurile de la final când afli totalul și nu știi de ce 3 surcele au costat atât”.

„Este o escrocherie financiară practicată de toate lanțurile de magazine….este o chestiune acceptată de instituțiile statului! Niște hiene”.

„Mirajul supermarketurilor s-a cam dus. Preturi mici, calitate, produse multe la un loc. ASTA ERA ODATĂ. Acum, joacă șoarecii pe masă. Cred că, ușor, ușor, ar fi bine să încercăm sa renunțăm la aceste magazine și să încurajăm afacerile locale. Chiar dacă plătim mai mult, nu cred că e cu mult în plus la cât au mărit ăștia preturile. Și măcar banii se duc la cineva din țară…”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea jurnalistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel