Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Smiley, supărat pe românii care au huiduit la Coldplay. ”M-au trecut toate transpirațiile. M-a durut sufletul” / VIDEO
WhatsApp
Cunoscutul artist Smiley și-a exprimat dezaprobarea față de modul în care publicul a reacționat la concertul trupei Coldplay. ” Ce o fi în sufletul oamenilor ăstora acum?”,

Într-un videoclip postat pe Tiktok, artistul român Smiley și-a exprimat dezacordul față de reacția publicului la concertul trupei britanice Coldplay în România, la care a participat și el, miercuri seară - 12 iunie. 

”Cum să huidui un artist la care ai plătit bilete, ești nebun?”

 

”Într-o societate civilizată, părerea, deci dreptul la opinie și dreptul la exprimare liberă, nu este huiduit și nu este blamat. Bă, eu am o părere, da? Dacă părerea mea nu este aceeași cu părerea ta, nu trebuie să arunci cu pietre în mine. Bă, nu poți să faci așa ceva. (..) Cum să huidui un artist la care ai plătit bilete, ești nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta. Tu îl huidui? Cum să faci așa ceva? Ce societate sănătoasă face așa ceva? Bă, dacă nu ești de acord cu cineva, aștepți să se termine momentul, trecem mai departe. Doar trebuie să fim de acord că nu suntem de acord.

Citește și: Babasha, din nou pe scena trupei Coldplay, joi seară. Reacția publicului și mesajul emoționant al lui Chris Martin pentru români/ VIDEO

Ei vin dintr-o altă țară, din altă cultură, vin după un turneu de 5 ani, unde ei au făcut treaba asta în fiecare țară. Nu cred că le s-a întâmplat niciodată treaba asta. Și unde au luat muzică locală, autentică, de-a lor, s-au uitat. Adică, uiți în top și primul loc în top, cel mai ascultat om în momentul ăsta este ”cutare”, da? Nu te gândești că oamenii asta ascultă asta, le place. Adică, nu te gândești, stai un pic, că s-ar putea ca oamenii, fix oamenii care vin pe stadion să nu asculte asta.

”Eu eram în teren, eram la 10 metri de scenă” 

 

(..) Sigur nu s-au așteptat, că nici eu nu m-am așteptat. Eu eram în teren, eram la 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc. Eu m-am pus în locul oamenilor de pe scenă, în locul acestui băiat, care nu are, săracul, nicio vină.  (..) Noi am vrut să facem un moment frumos, am cântat. N-am făcut nimic altceva. Am cântat o piesă.

Deci mă puneam în locul lor și mă gândeam ”cum să te simți, mă, ca artist când tu faci ceva din suflet?”. Tu crezi că faci ceva frumos și tu ești convins că faci ceva frumos care îi va bucura pe românii, că e o muzică în limba română care e numărul unu în trending. M-au trecut toate transpirațiile. M-a durut sufletul.

Pentru că, efectiv, m-am transportat în locul lor și m-am gândit ”ce o fi în sufletul oamenilor ăstora acum?”, a exprimat Smiley în videoclip. 

VIDEO

 

@smiley_omul Am fost la #Coldplay ♬ original sound - Smiley

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
pixel