Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sebastian Ghiorghiu, românul care a devenit milionar la 24 de ani: „200.000 de dolari sunt mărunțiș, dacă nu ești un leneș”
WhatsApp
Un milionar român de 24 de ani a fost dur criticat pe internet, după ce a declarat că orice bărbat ar trebui să dețină o mașină sport de lux la vârsta 20 de ani, deoarece 200.000 de dolari reprezintă "mărunțiș" dacă nu ești un leneș.
Sebastian Ghiorghiu, românul care a devenit milionar la 24 de ani: „200.000 de dolari sunt mărunțiș, dacă nu ești un leneș” / Foto: Instagram

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu în clip.

Controversatul influencer s-a născut în America, însă părinții săi sunt amândoi români. Acesta a adunat 2 milioane de vizualizări și nenumărate sprâncene ridicate, după ce a aruncat bomba în filmarea podcastului.

Originar din Detroit, tânărul susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse aventuri, de la crearea unei agenții de publicitate Google până la Youtube și "drop-shipping" - practica de comerț electronic care constă în acceptarea comenzilor clienților fără a păstra stocuri reale pe stoc.

 

Sebastian Ghiorghiu : „200.000 de dolari sunt mărunțiș"

 

Tânărul milionar, despre care se spune că a avut 9 mașini până la vârsta de 19 ani a fost criticat pentru că este de părere că oricine îi poate urma exemplul.

"Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo", a insistat Ghiorghiu, care se mândrește cu peste 825.000 de abonați pe Youtube. "200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri."

El a adăugat: "Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s...."

Sebastian Ghioghiu a fost ulterior atacat pe Twitter pentru declarația sa lăudăroasă, iar autorul videoclipului original a scris: "Cred că trebuie să oprim podcasturile până când ne dăm seama ce se întâmplă."

"Dacă ai 25 de ani și nu ai cel puțin 47 de Lamborghini în contul tău de Lamborghini, trebuie să te oprești serios și să te gândești", a spus un altul, ironizând.

Un negativist l-a acuzat pe Ghiorghiu că nu a lucrat niciodată "o zi în viața lui". Însă, tânărul a răspuns într-o postare pe Instagram cu mesajul: „Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, nu aș mai fi lucrat la Taco Bell.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sebastian Ghiorghiu (@sebb)

 

 

 

Cum a ajuns Sebastian Ghiorghiu milionar 

 

Potrivit presei străine, părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. El a avut diverse slujbe în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto. În timpul acestui din urmă loc de muncă, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să facă afaceri cu mașini.

Inițial, el a aspirat să devină neurochirurg, dar a renunțat la facultate pentru a vinde proprietăți imobiliare după ce a dat peste un coleg influent în domeniul finanțelor, Graham Stephan, care obține un "venit pasiv" prin vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

"Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc", a descris omul de afaceri în devenire despre presupusa sa inspirație. "Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat"''.

La vârsta de 19 ani, Ghiorghiu ar fi avut o avere netă de 70-80.000 de dolari datorită muncii sale în domeniul imobiliar, canalului YouTube și dropshipping-ului.

Acum, milionar de mai multe ori, românul ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip de pe Youtube.

Totuși, el aspiră să ajungă și mai departe. "Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine", a declarat Ghiorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel