Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Se iubește Jador cu Andreea Bălan? Cântăreața mai mare decât manelistul cu 10 ani, a dezvăluit tot: „Avem multă treabă împreună, dar...”
WhatsApp
Andreea Bălan a clarificat toată povestea dintre ea și Jador: „Avem multă treabă împreună”, spune vedeta și cam atât. Însă, se pare că din punct de vedere sentimental, vedetele nu sunt chiar pe aceeași lungime de undă
Se iubește Jador cu Andreea Bălan? Cântăreața mai mare decât manelistul cu 10 ani, a dezvăluit tot: „Avem multă treabă împreună, dar...” / Foto: Captură video youtube

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este cu fix 10 ani mai mare decât Jador, însă acest detaliu nu l-a reținut pe manelist să nu prindă drag de frumoasa cântăreață. Și s-ar părea că și Andreea s-a lăsat dusă de val, conform pozelor în care a fost surprinsă într-o serie de ipostaze intime alături de manelistul Jador. 

Potrivit paparazzilor de la Cancan, Andreea Bălan a fost filmată în miez de noapte alături de Jador, în timp ce se sărutau în mașina vedetei. 

 

Andreea Bălan și Jador nu par să aibă aceleași sentimente unul față de altul

 

Conform unor declarații pe care le-a oferit artistul, după ce a fost surprins în compania Andreei Bălan, acesta pare să fie foarte fericit, amorezat chiar. Jador a declarat într-un interviu recent, că se simte excelent și este extrem de încântat.

"Dacă voi aveți zile proaste, uneori, eu am o zi nașpa și nu știu de ce. Dar astăzi am o zi minunată. Sunt foarte fericit...", a mărturisit Jador, în urmă cu o seară.

De asemenea, în seara în care au fost surprinși sărutându-se, manelistul și-a declarat dragostea pentru frumoasa blondină, în timp ce Andreea Bălan încerca să se ascundă cu el în mașină pentru a nu fi văzuți.

„Poate sunt nebun. Sper să nu mă îndrăgostesc prea tare pentru că mă poate răni mult”, a mărturisit cântărețul de manele. În acel moment, Andreea Bălan l-a invitat să intre în mașină, spunând: „Hai să intrăm în mașină, altfel o să fim surprinși de cineva”. Mai târziu, artista a zâmbit larg, moment în care Jador nu a putut să nu o sărute.

 

Ce a declarat Andreea Bălan despre toată povestea

 

Artista a fost invitată la Xtra Night Show, unde a cântat și a dansat piesa pe care o are împreună cu Jador, însă fără manelist. De asemenea, când a fost întrebată despre ei doi, Andreea Bălan a lăsat de înțeles că a fost doar o aventură de o noapte și nu este într-o relație cu manelistul.

Mai mult, vedeta a spus că este ca un frate pentru ea și că doar muncesc împreună de ceva timp: „Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună” 

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…)

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a mai precizat că ea și Jador au același impresar, motiv pentru care au foarte multe concerte și proiecte împreună în această perioadă.

„Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a adăugat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel