Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal la Eurovision. Theodor Andrei, acuzat că și-a băgat iubita în show doar pentru a se plimba la Liverpool
WhatsApp
Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, nu scapă de critici, după ce nu a reușit să se califice în finala concursului. Artistul este acuzat că și-a inclus iubita în show timp de 20 de secunde, doar pentru ca aceasta să facă parte din delegația României în Anglia.

Scandalul provocat de prestația României în acest la Eurovision continuă. Theodor Andrei este acuzat că și-a inclus iubita în show-ul de la Liverpool doar pentru a se plimba în Marea Britanie. 

Piesa interpretată de Theodor Andrei a avut o coregrafie în partea a doua, lângă el făcându-și apariția o tânără care s-a mișcat lasciv pe lâgă el. Coregrafia a stârnit discuții în mediul online.

Potrivit Adevărul, tânăra este Diana Colea, chiar iubita lui Theodor Andrei, cea care s-a și ocupat de întregul concept pe care el l-a prezentat în finala selecției naționale. 

Diana Colea și este studentă la UNATC. După ce artistul a luat selecția națională, reprezentanții au decis să o includă și pe ea în delegația oficială, în calitate de dansatoare.

„Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu - totul înconjurat de energia de Rock'N'Roll. Ca orice iubire de genul acesta - începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war“, declara artistul despre show-ul de la Liverpool.

 

Fanii au contestat faptul că a fost inclusă în delegația oficială

 

Faptul că Diana Colea a fost inclusă în delegația oficială Eurovision a stârnit revoltă în rândul fanilor Eurovision, mai ales că cei doi au postat pe conturile de socializare imagini din timpul liber.

Fanii spun că tânăra a vrut să meargă în Anglia doar pentru a se plimba, iar dansul de pe scenă a fost doar un pretext.

- "A băgat-o în show ca pretext s-o plimbe și pe ea până la Liverpool. Oribil moment!“

„Hai că are timp și fata să bage un dance break, pe contemporan, așa cum se poartă, să fim în trend. În momentul de față aș adăuga, neironic, cât mai multe la ghiveci“

- „TVR a dat pe persoană fizică anul ăsta Eurovisionul“

- „Trebuia justificată prezența iubitei în delegație“

- „Pentru 20 de secunde de faimă a cărat-o la Liverpool?“

- „Asta s-a repetat zilnic câte 8 ore?! Deci tipa e absolut degeaba!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel