Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sânziana Buruiană își lansează fiica în muzică. Vedeta a recunoscut că este foarte costisitor să o facă artistă
WhatsApp
Sânziana Buruiană are două fetițe și nu pierde nicio clipă cu ele. Vrea să le facă artiste de mici. Așadar, la doar șase ani, fiica cea mare va debuta în industria muzicală cu o melodie. Vedeta a mărturisit că este foarte scump să investești în acest domeniu și speră să aibă succes.
Sânziana Buruiană își lansează fiica în muzică. Vedeta a recunoscut că este foarte costisitor să o facă artistă / Foto: Instagram

Sânziana Buruiană este extrem de fericită în prezent, alături de Nicolae Zuluf și cele două fetițe pe care le au împreună. Vedeta a sesizat de curând pasiunea pe care o are fiica cea mare pentru muzică și dans, așa că nu a stat pe gânduri și a investit în ore de muzică, dans și un clip pentru noua sa melodie. 

Deși are o stare financiară foarte bună, Sânziana a recunoscut că nu este deloc ieftin să începi o carieră în muzică.

Sânziana Buruiană își lansează fiica în industria muzicală

 

Sânziana Buruiană este o mămică tare implicată în cariera fiicei ei. Acum vrea să o lanseze în muzică și are deja toate planurile făcute. Vedeta ne-a povestit cât de costisitor a fost și cât de motivată este cea mică.

"I-am făcut o piesă, o să fie un duet împreună cu un băiețel și sper să fie de impact, ceva așa să fredoneze toată lumea. Mi-am dat seama că este o industrie grea, eu nu prea am avut treabă cu partea muzicală, acum am văzut că este o investiție destul de mare și costurile piesei, ale videoclipului. Ca să fii un artist de mic, trebuie să investești și timp, să mergi la cursurile de canto frecvent, nu este chiar atât de ușor, precum este la modelling.

Ea asta își dorește, îi place foarte mult, îi plac lucrurile care sunt la modă acum, tot ce înseamnă tiktok, vlogguri și atunci admiră foarte mult partea nouă a muzicii. Atunci am zis să îmbinăm vloggul și muzica.", a declarat Sânziana Buruiană, pentru WOWbiz.ro. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de izabela_zuluf (@sanziana_buruiana_zuluf)

 

Diferența între generații

 

Sânziana Buruiană a trăit cu totul alte vremuri față de fiica ei și normal, își dorește ca aceasta să devină celebră ca trupa Andre, mai degrabă decât ca artistele la modă din ziua de azi. Însă, fiica ei are și ea modelele ei, din noua generație, care fac furori pe internet.

"Ei îi place foarte mult de fetele noi care au intrat în muzică, Andra Gogan, Iuliana Beregoi, Andreea Bostănică. Pe vremea noastră erau cântărețele de renume, pe care le știe toată lumea, dar generația nouă are alte modele și atunci trebuie să ținem pasul, pentru că am văzut că au un impact foarte mare în rândul tinerilor.

Ea merge și la cursuri de dans la Andra Gogan și atunci încearcă să meargă și pe partea asta de dans, de vlog, de orice, să fie pregătită. Aș vrea să aibă succesul trupei Andre de pe timpuri sau să fie iubită de copii ca Andra Gogan.", a mai spus Sânziana Buruiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel