Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Salata celebră pe care au mâncat-o timp de 10 ani, actrițele din serialul Friends. Iată faimoasa rețetă
WhatsApp
Îndrăgitele actrițe Jennifer Aniston și Courteney Cox, care au dat viață personajelor Rachel Green și Monica Gellar din Friends, au mâncat aceeași salată în fiecare zi timp de 10 ani. „Dacă ai de gând să mănânci aceeași salată în fiecare zi timp de 10 ani, ar fi bine să fie o salată bună, nu?", declară Courtney. Iată rețeta.
Salata celebră pe care au mâncat-o timp de 10 ani, actrițele din serialul Friends. Iată faimoasa rețetă / Foto: Unsplash

Jennifer Aniston, 53 de ani, cea care o interpreta pe Rachel Green, a pregătit salata zilnic timp de 10 ani pentru prietena sa din serial, Monica Gellar, în realiatte Courtney Cox, 58 de ani, și pentru colega lor Lisa Kudrow, care a jucat rolul lui Phoebe Buffay, dar nu a dezvăluit niciodată ingredientele.

De-a lungul timpului fanii s-au întrebat ce se afla în interiorul prânzului de zece ani pentru a-l încerca și ei.

Recent, un videoclip TikTok a devenit viral, deoarece a fost dezvăluită rețeta faimoasei salate Jen-An. Videoclipurile de pe platforma de socializare susțin că mâncarea este compusă din bulgur (un aliment din cereale obținut din crupe crăpate parțial fierte ale mai multor specii diferite de grâu), castraveți tăiați cubulețe, pătrunjel, mentă, ceapă roșie, fasole garbanzo, brânză feta fărâmițată și fistic tocat.

Dar, Jennifer a dezvăluit că ingredientele incluse nu seamănă deloc cu salatele de care ea și Courtney se bucurau de atâta timp.

Astfel, Jennifer a declarat săptămâna trecută pentru Shape: "Îmi pare rău, simt că dezamăgesc pe toată lumea, dar asta nu este salata mea". Arată delicios, dar nu este salata pe care o mâncam în Friends.", conform Mirror.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Friends (@friends)

 

Care sunt ingredientele faimoasei salate din Friends

 

Actrița a împărtășit în cele din urmă ingredientele reale ale felului de mâncare despre care a spus că este "total diferită" de afirmațiile din videoclipurile virale.

Jennifer a explicat din ce a preparat salata, timp de 10 ani, însă recunoaște că uneori ingredientele variau, pentru că este și normal. 

 

Salată F.r.i.e.n.d.s - Ingrediente

 

- salată verde mărunțită

- pui

- albușuri de ou

- fasole garbanzo

- bacon

- sos vinegret

Ocazional, Jennifer adăuga și brânză pecorino de la un restaurant italian din apropiere pentru a o completa, de asemenea. 

Actrița a fost cunoscută pentru obiceiurile sale alimentare stricte de-a lungul anilor, dar a insistat în același interviu că totul ține de echilibru, după cum a adăugat: "Concentrează-te pe a fi cu adevărat bună cu tine, dar permite-ți și momentele de răsfăț".

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Friends (@friends)

 

Cum a luat naștere celebra salată

 

Legenda salatei lui Jennifer s-a răspândit pentru prima dată în 2010, când Courtney a menționat pentru prima dată acest fel de mâncare într-un interviu acordat Los Angeles Times.

Ea a dezvăluit: "Jennifer, Lisa [Kudrow] și cu mine am luat prânzul împreună în fiecare zi timp de 10 ani. Și întotdeauna am mâncat același lucru - o salată Cobb. Dar nu era chiar o salată Cobb. Era o salată Cobb pe care Jennifer a modificat-o cu șuncă de curcan și fasole garbanzo și nu știu ce.", a adăugat Courtney la vremea respectivă.

"Se pricepe la mâncare, ceea ce o ajută foarte mult. Pentru că dacă ai de gând să mănânci aceeași salată în fiecare zi timp de 10 ani, ar fi bine să fie o salată bună, nu?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel