Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a dat cuțitul de aur la Chefi la Cuțite! Mare surpriză pentru un român plecat în Germania ca să dea cu barosul
WhatsApp
Ionuț Georgel Bulei a plecat în Germania să muncească în construcții, „să dea cu barosul“. 

Tânărul a muncit în Germania într-un restaurant cu specific mediteranean. În primăvara acestui an, a revenit însă în țară, după ce restaurantul a fost închis, din cauza pandemiei. Totul a început pentru el când a plecat în Germania ca să muncească în construcții. 

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, îs electrician. Nu știu unde-i plus și unde-i minus în priză, jur. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart ziduri, să dau cu barosul. Am zis că nu-i mare școală, nu-ți trebuie mare facultate să ajungi acolo, la dat cu ciocanul îs bun. 

Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era vraiște, igrasie peste tot, nu erau geamuri, era mizerie… M-a apucat plânsul, m-am pus pe o bancă și am zis: Doamne, cred că Germania nu mă vrea. L-am sunat pe frate-miu, i-am zis că eu plec acasă, nu mai stau“, le-a mărturisit Ionuț Georgel Bulei chefilor.

Cum a ajuns de la construcții la a munci în bucătăriile restaurantelor cu stele Michelin, citește în continuare pe DC News.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
pixel