Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ruby surprinsă în Israel în timpul atacurilor: „Pare ireal!“. Legătura telefonică s-a întrerupt brusc
WhatsApp
Cunoscuta cântăreață româncă Ruby este blocată în aceste momente în Israel, unde avea programat un concert. Armata israeliană a declarat stare de război în urma atacurilor masive de sâmbătă asupra Israelului din Fâşia Gaza palestiniană.

Artista româncă a intrat în direct la Antena 3 CNN unde a povestit experiențele prin care a trecut în ultimele ore, de când au fost lansate primele atacuri.

Ea a spus că se află în vacanță în Israel, pentru câteva zile.

Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către țară“, a spus ea pentru Antena 3 CNN.

Ruby, surprinsă de starea de război în Israel. Avea programat un concert

 

În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunțați să ne izolăm. Fiecare casă înțeleg că are un buncăr undeva, iar noi, locuind într-un Airbnb, înțeleg că avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip buncăr. Toată lumea s-a izolat. Dimineață am fost la micul dejun, când am și aflat de fapt ceea ce se întâmplă, de la niște prieteni din România.

Toată lumea aici a ieșit afară din hotel și s-a uitat spre cer, păsările erau foarte agitate și erau urme ale rachetelor care au fost detonate. Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămășițele rachetelor care ne pot răni. 

Pare ireal, nu putem procesa ceea ce se întâmplă pentru că la noi în țară lucruri de felul acesta nu se întâmplă și este ceva complet nou. Nu știm exact cu ce ne confruntăm“, a mărturisit artista.

Ruby a spus că încă nu știe cum va reveni în țară, având în vedere că aeroportul este o țintă

„Habar nu avem, am văzut că s-au țintit rachetele către aeroport și către numai știu ce zone, este foarte multă agitație aici. Nu știm exact cum se va întâmpla. Mi-e fi frică să ma urc acum în avion. În seara aceasta avea loc un concert, care înțeleg că s-a anulat. Aveam un concert. Ni s-a recomandat să ne izolăm în acest moment pentru că orice este posibil și în cazul în care auzim o sirenă, să nu scoatem capul nici măcar pe balcon“, a apucat artista să spună, apoi apelul s-a întrerupt brusc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel