Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ronaldo are iubită româncă
WhatsApp
După despărţirea de Irina Shayk, Cristiano Ronaldo a apărut în presa mondenă destul de des, aflat în căutarea unei noi iubite.
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT

Acum, cea mai nouă cucerire a lui Cristiano se pare că este Mădălina Ghenea. Superba româncă, cea care a apărut în clipul de promovare al parfumului lansat de portughez, "Cristiano Ronaldo Legacy", l-a cucerit pe portughez. Cel puţin aşa scrie Mundo Deportivo, care o compară pe Mădălina cu fosta iubită a lui Ronaldo, Irina Shayk, şi publică o serie de fotografii cu fotomodelul de 27 de ani din România.

 "Am apărut în clipul de promovare al parfumului lui Ronaldo pentru că şi el m-a ajutat într-un proiect de caritate al unei fundaţii al cărei ambasador sunt. Scopul acelui proiect era să ajutăm cele mai sărace comunităţi din Haiti. Ronaldo ne-a dat o mână de ajutor pentru a construi o bază sportivă. E o persoană foarte plăcută, iubeşte copiii şi s-a implicat imediat în proiect. Când e vorba de acte de caritate, Cristiano e foarte săritor", a spus Mădălina Ghenea, care a refuzat, elegant, să comenteze relatările din presa spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel