Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul Emil Rengle a făcut senzație la „America's got Talent“. Cu ce i-a dat pe spate pe jurați câștigătorul „Românii au talent“
WhatsApp
Coregraful român Emil Rengle, câștigătorul celui de-al optulea sezon (2018) al „Românii au talent“ și-a încercat norocul și în SUA, la varianta oficială a show-lui - „America's got Talent“.

Luni, în SUA, a fost difuzată prestația celor selectați să ajungă mai departe în semifinalele emisiunii. Îmbrăcat într-un costum roșu de vinil, Emil a dansat furios pe Bad Guy a lui Billie Eilish, dar a fost repede scos din concurs de jurații Howie Mandel și Alesha Dixon, deși ublicul a fst încântat de prestația sa.

„Uneori viața îți spune Da, alteori îți spune Nu și uneori îți mai dă și un X ... sau două. A fost rândul meu să încasez X-urile de data aceasta și sunt aici să vă spun că nu este chiar atât de rău. De fapt, nu e rău deloc. Nimic niciodată nu este bun sau rău. Este o experiență prin care navighăm și eu aleg mereu să navighez cu bucurie, cu dans, cu joacă, ca să învăț și să cresc. Creștem cel puțin la fel de mult, dacă nu mai mult din eșecuri, decât din succese. Așa că am să iau aceste două X-uri și am să mă joc X-Zero cu ele. Cine se bagă la un joc?“, a replicat ulterior Emil rengle pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Emil Rengle, fostul partener al Danei Budeanu, dans pe manele devenit viral pe YouTube

Daily Mail l-a prezentat drept dansatorul care a făcut valuri în România, atunci când a dansa pe tocuri înalte și a fost prima persoană care și-a declarat deschis orientara homosexuală și care a apărut în emisiune similară - „Românii au talent“ în 2018. „A fost cel mai mare număr de voturi pentru România", a reamintit Emil. „Ce mi-am dat seama atunci este că oamenii își doreau cu adevărat o schimbare“, a mai spus coregraful, pimul dansator care a câștigat marele premiu al emisiunii în toat sezoanele de până acum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel