Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul Adrian Stoica, marele câștigător la America's Got Talent: El și câinele său au cucerit America şi premiul de 1.000.000 de dolari - VIDEO
WhatsApp
Finala sezonului 18 al emisiunii America's Got Talent a surprins o mulțime de oameni - inclusiv pe juratul Simon Cowell! Românul Adrian Stoica și câinele său Hurricane au fost încoronați câștigători ai acestei ediții, în finala sezonului de miercuri seară.

Dresorul român și border collie-ul său s-au dovedit a fi o încântare pentru public de la audiție - în timpul căreia au făcut diverse trucuri impresionante pe melodia "Better When I'm Dancing" a lui Meghan Trainor - până la numărul final pe melodia "Crazy Little Thing Called Love" a trupei Queen.

După spectacol, juratul Simon Cowell a recunoscut că rezultatul sezonului a fost o "mică surpriză" pentru el. "Nu poți mulțumi pe toată lumea - au fost oameni care au fost dezamăgiți, oameni care au fost surprinși, dar este un vot al publicului, iar numărul lor de aseară a fost uimitor", a spus el despre Stoica și cățelul său. "Deci, un pic de surpriză, dar sunt fericit. Aș fi fost fericit dacă ar fi câștigat oricine de aseară, dacă sunt sincer cu voi."

Cowell a explicat că, după atâția ani de activitate, s-a "obișnuit" să fie surprins de rezultate. De fapt, a spus el, unul dintre lucrurile care îi plac cel mai mult la campionii din acest sezon este că nu se așteptau deloc să câștige.

Heidi Klum: Adrian Stoica este un om cu adevărat adorabil

 

"Câinele este atât de adorabil", a adăugat judecătorul, care are el însuși trei căței. "Și cred că a fost destul de uimitor. A fost ca un final fericit".

Colega de juriu Heidi Klum a declarat pentru PEOPLE că este "super fericită" pentru duo-ul "adorabil".

"Sunt super încântată pentru ei. [Adrian Stoica este] un om cu adevărat adorabil", a spus ea. "Hurricane este super drăguț ... Mi-a plăcut că a făcut totul fără să primească dulciuri. Pentru că am văzut o mulțime de numere cu câini, iar ceea ce fac ei este că întotdeauna îi dau mereu dulciuri mici câinelui pentru ca acesta să facă următorul lucru, sau țipă la el să facă diferite lucruri. Și a fost pur și simplu minunat cum Hurricane a putut să memoreze tot numărul fără ca el să îl îndemne."

"A fost uimitor - a fost ca un actor care a citit cu adevărat scenariul și a reușit să facă totul", a adăugat Klum. "A fost foarte drăguț. Adică, cum să nu fie drăguț? Este un număr frumos cu un câine".

Adrian Stoica: "Sunt atât de fericit"

 

Între timp, gazda AGT, Terry Crews, a declarat că, de fapt, nu a fost atât de șocat de faptul că Stoica și Hurricane au fost încoronați câștigători.

"E ca și cum ar fi: "Ce?". Dar, în același timp, nu sunt surprins pentru că America iubește câinii", a declarat el pentru PEOPLE. "Iar Hurricane este unul dintre cei mai inteligenți și mai uimitori câini de la Lassie încoace.  Chiar și Simon a spus că ar trebui să existe o emisiune TV [despre Hurricane]. Un film. Ar trebui să fie de toate".

În ceea ce-l privește pe Stoica, acesta a declarat că se simte pur și simplu "norocos" că poate petrece acest timp cu credinciosul său companion canin. În afara AGT, cei doi au cântat în toată lumea împreună, iar acum că au titlul la activ, el a numit călătoria lor împreună "magică".

"Sunt atât de fericit", a declarat dresorul de origine română în vârstă de 45 de ani, pentru PEOPLE în culisele de după spectacol. "Când petreci timp de calitate cu câinele tău, este cel mai bun lucru din lume."

În calitate de câștigători, Stoica și Hurricane au plecat cu marele premiu de 1 milion de dolari și cu un număr de cap de afiș în cadrul spectacolului America's Got Talent Presents Superstars Live de la Luxor Hotel and Casino din Las Vegas.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel