Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca Mădălina Ghenea își împărtășește dragostea pentru bulgarul Grigor Dimitrov
WhatsApp
Frumoasa actriță româncă de la Hoollywood româncă Madalina Ghenea și-a împărtășit dragostea pentru jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov într-o postare pe Instagram.
Foto: Instagram

Grigor Dimitrov nu se întâlnește de mult timp cu superbul model Madalina Ghenea, dar este total îndrăgostit de româncă. De asemenea, și actrița și-a arătat sentimentele pentru jucătorul de tenis în câteva postări pe Instagram.

Cuplul nu a confirmat dacă se întâlnesc oficial sau nu, dar postările lor pe rețelele de socializare sugerează că sunt foarte fericiți împreună. Dimitrov va juca primul său meci la Geneva Open miercuri, 24 mai 2023. Bulgarul îl va înfrunta pe jucătorul spaniol, Roberto Carballes Baena.

Madalina și-a împărtășit dragostea pentru Grigor cu următoarea postare pe Instagram

1. Foto: Inst... (ghenea-dimitrov.png)

 

Dimitrov la Geneva, clasament și rezultate în 2023

 

Aflat în prezent pe locul 33, bulgarul a obținut un bilanț compilat de 14-9 în 2023. În prezent, bulgarul are un parcurs la Geneva, unde a trecut de Roberto Carballes Baena, nr. 58 mondial, 6-1 6-4, și de Christopher O Connell, nr. 85 mondial, 6-75 7-5 6-4.

Grigor Dimitrov va juca în semifinală cu Taylor Fritz, nr. 9 mondial. Recordul actual al meciurilor directe dintre ei este 1-0 pentru Fritz.

Bulgarul a câștigat 8 titluri în cariera sa: 3 pe hard, 1 pe zgură, 3 pe terenuri acoperite și 1 pe iarbă. (Vezi lista titlurilor sale)

Dimitrov urmează să concureze la Roland Garros (Openul Franței). El va porni de pe tabloul principal, care va începe pe 28 mai.

Grigor Dimitrov este îndrăgostit lulea de româncă

Madalina Ghenea este o renumită actriță și model român, care s-a remarcat în filme precum "Youth", "Dom Hemingway" și "House of Gucci". De asemenea, ea a fost legată din punct de vedere sentimental de celebrități de profil înalt, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender. În 2017, talentata actriță în vârstă de 35 de ani a întâmpinat o fiică cu milionarul român Matei Stratan.

Grigor Dimitrov și Madalina Ghenea, care au alimentat zvonurile de întâlnire încă de la Madrid Open, își încântă des fanii împărtășind postări adorabile pe platformele lor de socializare. Legătura romantică a cuplului a fost observată pentru prima dată când Ghenea a fost văzută în loja lui Dimitrov în timpul meciului acestuia cu Carlos Alcaraz de la Madrid Open.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel