Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revenire de EXCEPȚIE pe micile ecrane: O MARE VEDETĂ a semnat cu un post TV pentru o nouă emisiune
WhatsApp
Realizatorul tv Mircea Radu revine la TVR pentru o nouă emisiune. Este vorba despre formatul recent achiziționat „Down the road. Aventura”, care va fi difuzat la TVR 1, din luna decembrie. 

Personajele principale în noul reality-show sunt mai mulți tineri cu Sindrom Down. Timp de opt zile, Mircea Radu îi va însoţi pe cei opt tineri în aventura vieții lor. 

Prezentatorul, Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”.  După această colaborare, Mircea Radu n-a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

Mircea Radu a rămas cunoscut în memoria publicului pentru o mult mai veche emsiune Tv prezentată tot la Antena 1 - „Din Dragoste“. De altfel, prima apariție televizată a Biancăi Drăgușanu s-a produs în cadrul acestei emisiuni, când un fost iubit a vrut să îi facă o surpriză acesteia.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a declarat Mircea Radu, citat de Paginademedia.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel