Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reacția lui Florin Piersic, după ce a aflat că Dan Negru schimbă televiziunea
WhatsApp
Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Florin Piersic când a aflat că va schimba televiziunea. 
Dan Negru și Florin Piersic

Dan Negru a povestit pe Facebook ce i-a spus prietenul său Florin Piersic în momentul care s-a transferat de la o televizune la alta.

"Nu știu câți ani împlinește azi prietenul meu Florin pentru că nu ne-am măsurat "călătoria" in stații.

Avem multe povești împreună dar azi,de ziua lui, mi-am amintit de un sfat pe care mi l-a dat nu demult. Când m-am transferat de la o televiziune la alta, Florin a fost unul din primii căruia i-am povestit despre intenția mea.

Cred că vreo jumătate de oră i-am vorbit doar eu povestindu-i despre ofertă, despre formate, despre colegii noi și vechi.

M-a ascultat și apoi mi-a spus doar atât : "Puștiule, urmează-ți sufletul, doar el știe drumul..." ", a scris Dan Negru pe Facebook.

Florin Piersic împlinește astăzi 87 de ani

 

Florin Piersic s-a născut la 27 ianuarie 1936, la Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.  A debutat la doi ani după absolvire pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. În anul 1957, a debutat în cinematografie cu „Ciulinii Bărăganului”. 

Actorul a primit titlul de „cetățean de onoare” al mai multor orașe precum: București, Iași, Cluj-Napoca, Caracal, Suceava, Baia Mare, Oradea, Galați, Bacău și Sighet. 

Pe 10 decembrie 2012, actorului i s-a oferit cetățenia Republicii Moldova prin decretul președintelui de la acea vreme, Nicolae Timofti. 

Amintim câteva dintre filmele în care Florin Piersic a jucat: „Răscoala”, „Mihai Viteazul”, „Fraţii Jderi”, „Pintea”, „Fix alert”, „Lacrimi de iubire”, „Numai iubirea”, „Masca de argint” și „Totul se plătește”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel