Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prezentatorul și interpretul Jull Nicu a murit: Doliu în televiziune și în lumea muzicii populare. „Prietenul tuturor artiștilor!“
WhatsApp
Iulian Nicolae, cunoscut de publicul larg ca Jull Nicu, prezentator tv și interpret, a murit, răpus de o boală cruntă.
Jull Nicu a murit

Jull a fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu  „Cucurigii”, Jeni Nicolau dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

„Incepem ziua cu o veste tristă.Condoleante doamna Cristina Liliana Niculae!

Mult îndrăgitul prezentator de la Etno TV, Jull, a plecat la ceruri. Și-a dorit tare mult sa mă aibe in emisiunule lui și pentru mine a fost o imensa bucurie și onoare, căci de mica îl urmăream la Etno TV si am crescut cu emisiunile lui. Întotdeauna m-a primit cu brațele deschise, m-a pus mereu la loc de cinste și într-o lumina tare frumoasa in fața marelui public. Am fost tare apreciata de el și soția sa, doamna Cristina. De fiecare data când veneam in Romania, îi treceam pragul in emisiune. Dana, producătoarea lui, mă suna și îmi spunea " oprano, ești în țară? Hai o fugă și la noi in emisiune, te așteaptă Jull". Asta, începând din 2016 până în 2017, căci apoi am avut contract de exclusivitate din octombrie 2017 până în martie 2020, pentru apariția la "Romanii au fost" cu ProTV ediția 8 ( apariție 23 martie 2018)

Dumnezeu să te aibe in Gloria Sa Odihna Veșnică

Prietenul tuturor artiștilor!“, a scris Soprana Gabriela Băncilă pe pagina sa de Facebook.

2. -imagine fara descriere- (nicu-jull.jpg)

„Te-au macinat gandurile si te-ai necajit prea tare“

 

„Am fost colegi la Etno tv, multi ani ,am realizat lucruri interesante impreuna (emisiuni,sitcom-ul de comedie ''Moroflencii'', alaturi de partenerul tau, Puiu ''Cucurigii'', Jeni Nicolau, Vali Tache si alti colegi), ai prezentat matinalul aproape de la inceputurile acestei televiziuni, ai organizat si prezentat evenimente, spectacole, nunti, petreceri frumoase, ai cantat parodii si ai inveselit inimile publicului zi de zi, ''Sanatate inainte de toate''- o alta emisiune pe care ai prezentat-o cu atata implicare,etc.......

Apoi deodata cand cei veniti noi in functie au hotarat sa faca schimbari majore in post, te-ai suparat asa de tare pe toata lumea si pe viata, te-au macinat gandurile si te-ai necajit prea tare, incat pana la urma s-a intamplat ce s-a intamplat, ai plecat definitiv de pe acest pamant, ai ales sa inveselesti ingerii! Drum lin spre Ceruri, prietenul si colegul nostru, Jull Nicu!

Ne-ai frant inimile tuturor celor care te-am cunoscut si indragit... Nu te vom uita,Vei ramane in inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmari, emisiuni, parodii si videoclipul ''Toata lumea vrea la Mare '', in care ti-ai jucat rolul cu mult talent si mare daruire! Condoleante intregii familii!“, a scris și îndrăgita interpretă de muzică populară, Lorena.

3. -imagine fara descriere- (jull.PNG)

„Dumnezeu sa te ierte taicutul meu!! Te voi iubi mereu!“, este mesajul pe care fiul su, Dragoș, l-a postat pe pagina sa de Facebook.

„RIP....Am prea multe poze cu tine.....am atatea emisiuni prezentate de tine....nu mi vine sa cred pur si simplu.Probabil ca asa se intampla cand suntem apropiati de cineva anume....nu stiu ce sa mai spun.....cuvintele par ca nu si gasesc literele.....drum bun prietene, drum bun acolo sus la ingeri ....ramai al nostru Jull Nicu !! Dumnezeu sa te ierte si sa odihnească in pace!“,  scris și colega acestuia de platou, Adriana Popescu.

4. -imagine fara descriere- (nicujull.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel