Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pescobar deschide un restaurant în Londra. Acum milionar, Paul Nicolau a lucrat la săpat de flori în Anglia când avea 19 ani
WhatsApp
Celebrul Pescobar va deschide un restaurant în Londra, oraș gazdă pentru una dintre cele mai mari comunități de români din diaspora. 
Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar (Foto: Facebook)

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar și recunoscut ca unul dintre cei mai de succes antreprenori din industria Horeca din România, își extinde afacerea pe piața internațională.

Patronul renumitelor restaurante Taverna Racilor se pregătește să deschidă o nouă locație în Londra. 

Anunțul a fost făcut chiar de Pescobar pe contul său oficial de Facebook, care și-a anunțat fanii că vizitează câteva locații pentru a deschide un restaurant în Londra. 

"Mâine dimineață zbor către Londra, unde voi vizita câteva locații pentru a deschide primul restaurant marca Pescobar din Europa! Vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată. Doamne Ajută!", a scris Pescobar pe Facebook.

Paul Nicolau a săpat flori în Anglia

 

Astăzi, Pescobar este unul dintre cei mai de succes patroni de restaurante din România, însă puțină lume știe despre el că, la vârsta de 19 ani, a lucrat la săpat de flori în Anglia. Potrivit publicației Anunțul UK, Paul Nicolau a pornit de la munca de jos.

"Am ajuns acolo... Un viscol, era toamnă, ploaie... Anglia... Un aer rece, o negură... Vai de capul meu, de știu unde m-am băgat... la munca pământului... Eu în viața mea nu pusesem mâna pe sapă... Eram departe de Londra, în câmp, la unul cu o fermă de flori... Locuiam la rulotă, câte doi într-o rulotă... Cu baia afară și în niște condiții vitrege... Exact ca pe plantație eram”, a povestit Pescobar într-un podcast care poate fi vizualizat pe canalul milionari.tv.

Pescobar nu este singurul care a lucrat la o fermă de flori în UK și a ajuns un antreprenor de succes.

Marin Mazur, proprietarul a două companii de contabilitate și al unei clinici medicale în Londra, a povestit pentru Anunțul UK că, în 2007, a muncit la o fermă de flori din King's Lynn, un orășel din Estul Angliei.

Pescobar extinde lanțul de restaurante Taverna Racilor

 

Pescobar este patronul lanțului de restaurante Taverna Racilor, deschise astăzi în aproape toate marile orașe din țară. Potrivit site-ului oficial, pe lângă cele două locații din București, Pescobar a deschis restaurante în Mamaia, Cluj, Timișoara și Craiova.

Se pare că acum Londra e următoarea ținta.

Pescobar, un personaj controversat

 

Paul Nicolau este un personaj controversat în mediul online, clipurile sale fiind extrem de comentare și apreciate. Nu mai departe de luna trecută, el a anunțat că recompensează copiii care au luat 10 la Bac cu câte 100 de euro fiecare.

Mai mult, se pare că ar fi și plănuit să le plătească acestora o excursie pe litoral. Vezi aici detalii.

În toamnă, după o serie de amenzi și închideri ale restaurantelor sale, omul de afaceri a anunțat că intenționează să angajeze foști inspectori de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru a asigura respectarea normelor și siguranța clienților în restaurantele sale.

"Dragilor, fac de aici de la Cluj, unde îmi vin cele mai bune idei, un anunț de angajare. Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori care să cunoască normele europene, deoarece noi, nici eu, nici bucătarii mei, sau managerii noștri nu le cunoaștem. Ei le cunosc și vreau să asigure siguranța și protecția clienților noștri în timpul și după desfășurarea activității.", spunea el atunci. Vezi aici detalii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel