Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Paco Rabane a murit. Cunoscutul designer avea 88 de ani
WhatsApp
Paco Rabanne, designerul de origine spaniolă cunoscut pentru ansamblurile sale metalice și pentru modelele sale din anii 1960, a murit la vârsta de 88 de ani în Portsall, Marea Britanie, informează Reuters.
Paco Rabane

Moartea lui Francisco Rabaneda y Cuervo, numele de naștere al lui Paco Rabanne, a fost confirmată de un purtător de cuvânt al grupului spaniol Puig, care controlează marca Paco Rabanne, din care acesta a ieșit în urmă cu două decenii. Compania mamă a mărcilor sale a declarat că acesta "a marcat generații cu viziunea sa radicală asupra modei, iar moștenirea sa va dăinui".

Rabanne și-a câștigat faima la nivel mondial pentru modelele sale excentrice și vestimentare.

Designerul și parfumierul Paco Rabane a murit



Președintele departamentului de modă al Puig, José Manuel Albesa, a salutat modelele lui Rabanne, despre care a spus că "au făcut ca transgresiunea să fie magnetică", potrivit BBC.

„Casa Paco Rabanne dorește să aducă un omagiu designerului și fondatorului nostru vizionar, care a încetat din viață astăzi, la vârsta de 88 de ani. Printre cele mai importante figuri ale modei din secolul XX, moștenirea sa va rămâne o sursă constantă de inspirație. 

Îi suntem recunoscători domnului Rabanne pentru că a stabilit moștenirea noastră avangardistă și a definit un viitor cu posibilități nelimitate“, se artă pe pagina oficială de Facebook a regretatului designer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel