Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
OFICIAL: Wiz Khalifa, pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere fără drept de droguri de risc
WhatsApp
Rapperul Wiz Khalifa a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere fără drept de droguri de risc.
Wiz Khalifa, acuzat oficial de DIICOT de deținere de droguri

Rapperul american Wiz Khalifa a fost ridicat sâmbătă noaptea de poliţişti, după ce şi-a aprins o ţigară cu canabis pe scenă, în timp ce susţinea un concert la Festivalul "Beach, Please!" de la Costineşti.

Wiz Khalifa a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere fără drept de droguri de risc.

Rapperul american este cercetat în stare de libertate.

"La data de 14.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. S-a reţinut faptul că acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa, a deţinut peste 18 grame canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis sub forma unei ţigări artizanale. Activităţile judiciare sunt realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa", a anunţat duminică DIIICOT.

Incidentul vine în condiţiile în care cofondatorul festivalului, Andrei Şelaru (Selly), anunţa că la acest eveniment se va desfăşura o campanie antidrog, în parteneriat cu cele mai importante structuri ale MAI.

"Beach, Please!" este considerat cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, unde au fost invitaţi peste 200 de artişti, printre care Travis Scott. Festivalul a debutat în anul 2022, pe plaja de la Costineşti, la iniţiativa lui Andrei Şelaru (Selly) şi Lucian Ştefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanţi. Audienţa festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de persoane au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării în cea de-al doilea an, iar în 2024 s-a estimat participarea a peste 200.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel