Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar, va juca rolul starului pop în noul film biografic
WhatsApp
Producătorii noului film biografic al lui Michael Jackson l-au distribuit pe nepotul său în rolul regretatului cântăreț pop după o "căutare globală".
Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar, va juca rolul starului pop în noul film biografic / Foto: Instagram

Studiourile Lionsgate au declarat că filmul biografic, intitulat Michael, "explorează omul complicat care a devenit regele muzicii pop". Filmul va prezenta "fiecare fațetă" a vieții sale și unele dintre cele mai notabile performanțe ale sale pe drumul său spre a deveni un idol al muzicii, se arată în comunicat.

Jafar Jackson se simte "onorat" după ce a fost ales să îl interpreteze pe unchiul său în film, care va începe să ia formă la sfârșitul acestui an.

Regizorul Antoine Fuqua și producătorul Graham King au declarat că Jafar Jackson, al cărui tată este Jermaine Jackson, are o abilitate naturală de a-l imita și de a-i da viață unchiului său.

Contul oficial al lui Michael Jackson a scris pe Twitter: "Ați auzit vestea? Nepotul lui Michael, Jafar, a fost confirmat pentru a-l interpreta pe Michael în viitorul film biografic King of Pop!".

 

2. Nepotul lu... (327745182_1541834339663426_6892560666000568202_n.jpg)

 

Viața lui Michael Jackson

 

Lionsgate nu a abordat în mod direct unul dintre cele mai controversate aspecte ale poveștii lui Jackson, și anume procesul de abuz asupra copiilor din 2005 și acuzațiile suplimentare la adresa cântărețului care au fost prezentate în documentarul din 2019 He Neverland.

În 2005, un juriu din California l-a achitat pe Jackson de abuz sexual asupra unui băiat de 13 ani.

Documentarul din 2019 a urmărit relatările lui Wade Robson și James Safechuck, care au fost prieteni cu Jackson la începutul anilor 1990 și care au susținut că au fost abuzați sexual de acesta când aveau 7 și, respectiv, 10 ani.

Într-o postare pe Instagram, Jackson, în vârstă de 26 de ani, a scris: "Sunt onorat să aduc la viață povestea unchiului meu Michael. Pentru toți fanii din întreaga lume, ne vedem în curând".

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în timp ce se pregătea pentru turneul său de revenire This Is It.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel