Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Momentul emoționant în care Boris Johnson este primit de fiul său Wilf, în vârstă de doi ani, după ce a demisionat. „Noi încă te iubim, tati!”
WhatsApp
Recepția nu ar fi putut fi mai dulce de atât. După ce a demisionat și a avut parte de huiduielile protestatarilor răsunându-i în urechi, Boris s-a întors în sanctuarul din Downing Street, în brațele primitoare ale familiei sale. 
Boris Johnson

În holul de recepție al No10, fiul său, Wilf, își aștepta tatăl pe faimoasa gresie cu tablă de șah, cu brațele întinse. Boris l-a luat pe cel mic în brațe, care a emoționat pe toată lumea. „Noi încă te iubim, tati!”, i-a spus băiețelul său, în vârstă de doar 2 ani. 

Este un moment de tată și fiu pe care familia Johnson și-l va aminti toată viața. Poze AICI.

Au apărut primii candidați pentru înlocuirea premierului Boris Johnson

 

Boris Johnson a demisionat

 

Soția Carrie și fiica de nouă luni Romy, legănată pe pieptul mamei sale, se aflau pe stradă cu câteva momente mai devreme când Boris și-a luat rămas bun cu greu de la cea mai mare slujbă din lume. 

Acum, întorși înăuntru, cei patru membri ai familiei s-au putut reuni cum se cuvine într-o îmbrățișare care spunea: "S-a terminat". Uitați ultimele 48 de ore - suntem încă aici pentru voi". 

Johnson și-a petrecut dimineața în mare parte singur, răsfoind discursul de demisie, după ce la ora 6 dimineața a luat decizia că greutatea rezistenței era acum de nesuportat.

Personalul din Downing Street s-a întors înăuntru pentru a-și întâmpina liderul în spatele faimoasei uși negre. Dar, în timp ce aplauzele - și lacrimile lor - răsunau pe hol, premierul nu avea ochi decât pentru Wilf.

Scena istorică a fost surprinsă pentru națiune de fotograful oficial al lui Johnson, Andrew Parsons, care a înregistrat atât de multe dintre momentele cheie ale mandatului de premier și care acum era acolo pentru începutul sfârșitului acestuia.

 

Johnson și-a scris discursul de demisie singur înainte de a-l rosti la prânz

 

Cu un ton neobișnuit de sumbru, Johnson și-a atacat totuși rivalii, susținând că "instinctele de turmă" din Westminster au fost cele care l-au făcut să moară.

Johnson a declarat: "În ultimele zile am încercat să-mi conving colegii că ar fi excentric să schimbăm guvernele când realizăm atât de multe.

Și când avem un mandat atât de vast și când suntem de fapt doar cu câteva puncte în urmă în sondaje, chiar și la jumătatea mandatului, după câteva luni necruțătoare.

Bineînțeles că este dureros să nu pot să văd eu însumi prin atâtea idei și proiecte. Dar, așa cum am văzut la Westminster, instinctul de turmă este puternic și când turma se mișcă, se mișcă.

În politică, nimeni nu este nici pe departe indispensabil. Sistemul nostru strălucit și darwinist va produce un alt lider la fel de angajat să ducă această țară mai departe în vremuri grele”, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel