Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mituri și superstiții. Ce înseamnă dacă visezi că o persoană dragă a murit
WhatsApp
Ai visat vreodată că cineva apropiat ție a murit? Practic, nimic nu îți poate strica somnul mai tare decât un astfel de coșmar. Visele legate de moarte pot părea a fi un semn negativ, dar nu există niciun motiv de îngrijorare. De fapt, ele ar putea semnala o schimbare pozitivă în viața ta. Care sunt semnificațiile comune ale viselor pe care nu ar trebui să le ignori niciodată?
Mituri și superstiții. Ce înseamnă dacă visezi că o persoană dragă a murit

Când încerci să interpretezi un vis este important să te concentrezi mai puțin pe detalii specifice și mai mult asupra modului în care te-a făcut să te simți. Luați în considerare modul în care aceste sentimente se leagă de ceea ce se întâmplă în viața ta.

De exemplu, dacă te-ai trezit speriat și anxios, s-ar putea să te gândești că ești stresat de schimbările din viața ta sau te temi de necunoscut. Dacă te-ai trezit cu o stare de bine, poate că accepți că ceva din viața ta se termină și îmbrățișezi un nou început.

 

 

1. Vise despre propria ta moarte

 


Dacă visezi că vei muri, ar putea indica faptul că treci printr-o schimbare uriașă în viață. Ar putea fi un adio metaforic de la o relație, o profesie sau o casă. De asemenea, este posibil să fi neglijat propriile nevoi în favoarea celorlalți. O parte din tine se simte ignorată și strigă după atenție.

 

 

2. Visul în care un prieten este pe moarte

 


Visarea la moartea unui prieten ar putea indica faptul că ești îngrijorat pentru el. Ar putea sugera, de asemenea, că prietenia voastră se schimbă sau că ai dori să te eliberezi de această persoană. Rețineți că interpretarea visului poate să nu aibă nimic de-a face cu acea persoană anume. În schimb, ar putea fi legat de ceea ce înseamnă acea persoană pentru tine.

 

 

3. Coșmarul în care părinții tăi au murit

 


Este un lucru comun ca oamenii să viseze că membrii familiei lor au murit. Primul și cel mai important sens al acestui vis este că ți-e frică să nu îi pierzi. Visul sugerează ce loc important ocupă familia în viața și mintea ta.

 

2. Mituri și ... (mali-desha-my-6bncc3rw-unsplash.jpg)

 

4. Visul în care îți apare o persoană decedată în realitate

 


Dacă îți vezi în vis prietenul sau ruda, care este deja decedată, ar putea indica faptul că îți lipsește această persoană. S-ar putea să fii blocat în trecutul tău și în amintirea celui dispărut. Dar viața continuă și trebuie să mergi înainte.

De asemenea, este posibil să căutați ajutor sau îndrumare de la acești oameni atunci când suferiți de probleme în realitate. Speri să câștigi putere de la persoana care te-a ajutat în trecut.

 



5. Visul în care vezi un cadavru

 


În timp ce majoritatea viselor de moarte sunt despre finalitatea unei schimbări de viață, detaliile viselor tale pot dezvălui modul în care te confrunți cu tranziția. Dacă întâlnești un cadavru în vis, ar putea însemna că întâmpinați probleme. Ar putea fi, de asemenea, vorba despre anumite temeri pe care îți este frică să le înfrunți.

 

3. Mituri și ... (shane-hfvfunlkfgg-unsplash.jpg)

 

 

Ce putem învăța din aceste vise despre moarte?

 


1. Trebuie să acționezi pentru a face față schimbărilor din viață

 

Visele despre moarte înseamnă de obicei o schimbare sau o renaștere în viață. Poate că există o nouă șansă în cariera ta sau o posibilitate de a dezvolta o nouă relație și trebuie să profiți de ocazie imediat.

 


2. Trebuie să învingi teama de a pierde pe cineva sau ceva.

 

Frica de pierdere pare a fi o interpretare majoră a viselor despre moartea cuiva. Când prețuiești pe cineva, s-ar putea să-ți fie frică să nu-i pierzi. Astfel, subconștientul tău poate reflecta o astfel de frică în visele tale. Pentru a învinge aceste gânduri, ai putea încerca să-ți faci relația cu ceilalți mai stabilă în realitate.



3. Trebuie să-ți gestionezi stresul sau anxietatea.


Visul despre moartea cuiva poate reprezenta, de asemenea, anxietatea sau stresul cu care te confrunți. Poate că persoana moartă din visul tău este cineva care îți pune prea multă presiune și vrei să scapi de el sau ea. În acest caz, este timpul să gestionați anxietatea și să scăpați de ea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel