Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mitică Dragomir despre căderea lui Irinel Columbeanu: „Doamna Budeanu are dreptate''
WhatsApp
Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, a ajuns să locuiască în același azil din Ghermănești, unde a stat și tatăl său, după ce a reușit să rămână fără toții banii pe care îi câștigase în anii lui de glorie.

Dumitru Dragomir este de părere că Irinel Columbeanu a sărăcit din cauza femeilor. 

Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt-Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom.

Datorită faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari când sunt bolnavi, familiile ca să scape de ei îi duc la azil. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite.

Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicamentația ca lumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele pentru că nu e frumos din partea mea.

Le deranjez familiile. E mai rău să ajungi din bogat sărac decât din sărac bogat. E o nenorocire când te înveți cu traiul bun și vii la sapă de lemn. Cum ar fi ca eu să mă întorc să prășesc porumbul. Vine o vârstă când nu te mai bagă nici copiii în seamă. Problema este că tu trebuie să-ți faci de așa natură viața și să ți-o asiguri ca să nu ai probleme”, a spus Dumitru Dragomir la „Maxiprofețiile lui Mitică“.

 

Mitică Dragomir despre căderea lui Irinel Columbeanu

 

Mitică Dragomir este de părere că a ajuns așa din cauza stilului său de viață.

Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca.

Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel