Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mirela Vaida, blocată 9 ore într-un aeroport din Italia. E foc și pară pe compania aeriană: "Își bat joc de noi. Nu ajung la emisiune!" - VIDEO
WhatsApp
Mirela Vaida, este blocată de mai bine de 9 ore în aerportul din Bergamo, așteptând să decoleze cu o cursă WizzAir. 
Mirela Vaida nu a ajuns la emisiunea, fiind blocată în aeroportul din Bergamo

Mirela Vaida este cu nervii întinși la maximum în aeroportul din Bergamo. Prezentatoarea nu va mai ajunge luni la emisiunea "Acces Direct", fiind blocată de mai bine de 9 ore în aeroportul din Italia. 

Prezentatoarea de la Antena Stars a răbufnit și a povestit pe Internet fanilor ei cu ce situație se confruntă.

Ea spune că a fost plecată, în acest weekend, împreună cu soțul, în Verona. La întoarcerea din vacanță, în timp ce se află în aeroport, vedeta Antena Stars a aflat că avionul cu care urma să decoleze are întârziere.

„Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi, dar păcat că e luni și nu vreau să îmi stric starea după ce am petrecut un weekend de poveste în Italia. Deja patru ore de întârziere pentru un a avion care trebuia să plece la 9:10 din Bergamo și care trebuia să ajungă la 12 și un pic în Italia. Eu trebuie să ajung la 16 la emisiune. Uite că nu pot. Nu știe nimeni de ce. Luni dimineață, când e soare și frumos afară stăm cu toții aici. De ce nu ne dă nimeni nicio explicație. Îți bați joc de oameni. Nu eu am ales. Este o companie pe care au ales-o cei care m-au chemat la Verona. Așteptăm niște explicații", a fost unul din mesajele transmise de Mirela Vaida.

"Deci, că tot nu am ce să fac de dimineață de când stau în acest mirobolant aeroport din Bergamo. Petrec ziua copilului meu în aeroportul din Bergamo și nu pot să ajung acasă la el. Poate chiar să îmi anuleze și zborul. Vreau să plec cu alt avion și nu au curse. În Milano nu există curse.”, a mai transmis prezentatoarea de la "Acess Direct".

Ea este nemulțumită și de faptul că statul român lasă "privații" să-i umilească pe românii din diaspora și este de părere că TAROM ar trebui să opereze mai multe curse spre Italia. 

 

„V-am zis că poate mai mult? Acum sunt șase ore de întârziere și sigur o să ajungem pe la ora 20:00 poate chiar 22:00. Nu este nicio explicație, nu știe nimeni de ce stăm efectiv ca năucii, ca sacii de nisip pe care așteptăm să îi încarce cineva. Nu vine nimeni să ne spună ceva. Cine are grijă de noi? Astăzi pierd o zi de muncă, stau prin aeroportul, pierd o zi din viață. Cine ne despăgubește? Cine ne răspunde? Beau și eu în cinstea fiului meu care face astăzi patru ani și lângă care nu pot fi pentru că trebuie să stau în aeroport.”, a transmis Mirela Vaida.

@lorant.93 #mirela #mirelavaida #accesdirect #antena1 #viral #foryou #wizzair #wizz #aeroport #tiktokromania #fy #fyp #fypシ #antenastars #antena3 #mireasa #mireasaantena1 #viralvideo #viraltiktok #storytime #funny #amuzant #instagram #romania #milano #italy #5pasidebine #misiuneatiktok #tiktokromania???????? #romania???????? #goviral #fyromania #fypage #fypシ゚viral ♬ eredeti hang - Lori

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel