Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei (VIDEO)
WhatsApp
Ambasada Finlandei la Bucureşti îl ironizează pe Mircea Badea, după ce realizatorul TV a reuşit sâmbătă „performanţa” de a pierde revanşa acordată de motociclistul Teodor „Tedi” Emi în doar 5 secunde.

Reprezentanţa diplomatică a publicat pe Facebook o postare intitulată „Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde” şi în care este prezentat un jucător de golf care încearcă să impresioneze asistența, dar sfârşeşte prin a ajunge în lacul îngheţat pe care se află.

Citește și Godină, GLUMA ZILEI după bătaia încasată de Mircea Badea: "Nu poți să spui că..."

În filmuleţul postat de Ambasada Finlandei apare un bărbat care vrea să joace golf pe un lac înghețat, dar ratează lovitura, alunecă, sparge gheața și ajunge în lac, totul petrecându-se în doar 5 secunde, exact ca în cazul meciului lui Mircea Badea.

Celebrul prezentator al Antenei 3 a ajuns ţinta ironiilor şi a glumelor pe internet prin înfrângerea în faţa motociclistului care îl bătuse şi în 2014. 

 

Adrian Nicolae

Ambasada Finlandei la București dovedește că are simțul umorului. Duminică a dat share unui filmuleț amuzant de pe un cont cunoscut în Finlanda pentru viralele pe care le produce. Filmulețul...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel