Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MILIONAR pentru o zi. Cum s-a trezit un adolescent cu 9 milioane de lire în cont
WhatsApp
Un adolescent din Irlanda de Nord a devenit milionar peste noapte, după ce banca i-a virat în cont aproape 9 milioane de lire sterline. Dane Gillespie şi-a sunat imediat mama şi i-a spus că merge să comande un autoturism Porsche.

Daily Mail relatează cazul lui Dane Gillespie, un adolescent din Belfast care s-a trezit într-o dimineață cu aproape 9 milioane de lire sterline în cont. Cu o zi înainte, adolescentul s-a dus la bancă şi a depus un cec de 8.900 de lire pe care-l primise de la bunica lui.

Surpriză, însă! Banca i-a virat în cont de 1.000 de ori valoarea cecului. Când a văzut câți bani are în cont, băiatul și-a sunat mama imediat și i-a spus că merge să comande un Porsche. 

(w670)

"Am avut un şoc şi ne-a luat ceva timp să realizăm ce se întâmplă. I-am spus să nu facă asta, pentru că nu sunt banii noştri, trebuie să fie o greşeală", a declarat Caroline, mama adolescentului. 

După câteva ore, Dane a mai verificat odată contul și, spre dezamăgirea sa, banca reparase greșeala iar banii au dispărut. Tânărul a fost milionar doar pentru câteva ore, iar visul său de a conduce un Porsche trebuie să mai aștepte.

sursa foto: Daily Mail

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel