Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Bendeac, la un pas de moarte: „Îi datorez viața, că tu ai vrut să mă omori lânga sfânta biserică”
WhatsApp
Mihai Bendeac a povestit pentru urmăritorii săi cum a fost la un pas de moarte încă de când a fost conceput, deoarece mama sa ar fi vrut să facă avort din cauza vârstei. Acesta i-a mulțumit public doctorului care a făcut-o să se răzgândească.
Foto: Captură video youtube

Vedeta se afla prin traficul din București, moment în care a trecut pe lângă spitalul la care s-a născut. Cu această ocazie, Bendeac a mărturisit faptul că îi va fi recunoscător toată viața medicului care i-a dat zile, deoarece mama lui nu era sigură că vrea să păstreze sarcina, fiind mult prea tânără. 

Actorul, care este foarte urmărit pe rețelele de socializare, și-a emoționat mulți fani cu această dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. 

 

Mihai Bendeac, mesaj de mulțumire pentru doctorul care l-a adus pe lume 

 

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?”, a spus Mihai Bendeac.

Bendeac nu ar fi ajuns omul de succes care este dacă nu era medicului care i-a convins părinții  să renunțe la decizia de a face avort. De aceea, actorul îi este pe viață recunoscător medicului care nu a fost de acord cu această intervenție. 

„Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și, astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, a mai adăugat acesta glumind, potrivit Playtech.ro.

 

Mihai Bendeac, despre relația cu mama lui

 

În ciuda faptului că Mihai Bendeac nu a fost un copil planificat, acesta are o relație extraordinară cu mama sa, despre care a scris și o carte. Actorul a repetat în nenumărate rânduri că este cea mai importantă femeie din viața lui, chiar dacă uneori mai spune glumind că a vrut să „îl omoare”.

Într-un an, a ales chiar de ziua mamei lui să îi facă o urare mai specială, în stilul lui tipic umoristic.

”La mulți ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”, a fost mesajul pe care Mihai Bendeac i l-a dedicat mamei sale în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel