Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mere STRICATE și cornuri FĂRĂ termen de valabilitate în ȘCOLI: „O bătaie de joc!”
WhatsApp
Elevii care învață în patru școli din Alexandria primesc mere stricate și cornuri fără termen de valabilitate. Descoperirea a fost făcută de Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți. 

„Săptămâna trecută am mers la patru școli din Alexandria și am văzut toate lucruile astea. Cornurile când le desfaci se fărâmiță, iaurtul e apă de ploaie, iar merele sunt stricate. Am vorbit la Direcția de Sănătate Publică, la Inspectoratul Școlar, dar cei care trebuie să refuze marfa neconformă sunt cei de la școală. După ce am intervenit a apărut termenul de valabilitate la cornuri", a declarat Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, citat de HotNews.

Într-o postare pe Facebook, acesta s-a întrebat dacă nu cumva există presiuni ca aceste produse evident neconforme să fie acceptate: „După intervenția mea... au apărut și termenele de valabilitate la cornuri. Acum văd că se continuă aceasta bătaie de joc. Nu înțeleg de ce nu se refuză aceste produse neconforme! Chiar nu înțeleg! De ce personalul care recepționează marfa... nu-si respectă fișa postului? Să inteleg că există ceva presiuni pentru acceptarea unor produse care nu sunt conforme?".

Inspectoratul Școlar din Teleorman susține că le-a transmis unităților de învățământ să nu mai primească marfa expirată și să o verifice înainte de a o da elevilor.

Cinci companii au câștigat contractul pentru livrarea produselor aferente programului „Cornul și Laptele" în Teleorman. Una dintre ele este acuzată chiar că ar fi livrat un corn cu o lamă de ras în interior cu mai mulți ani în urmă, notează realitateadeteleorman.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel