Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mark Zuckerberg a câștigat primul său concurs de Jiu Jitzu. Președintele Facebook s-a lăudat pe internet
WhatsApp
Mark Zuckerberg are oficial pumni de oțel. Președintele Facebook a câștigat după ce a participat la primul său concurs de Jiu Jitzu din istorie.
Mark Zuckerberg a câștigat primul său concurs de Jiu Jitzu. Președintele Facebook s-a lăudat pe internet

CEO-ul Meta a sărbătorit participarea la primul său turneu de Jiu Jitsu din istorie și s-a întors acasă cu o medalie de aur și una de argint pentru eforturile sale.

Mark Zuckerberg  a accesat - ați ghicit - rețelele de socializare pentru a împărtăși vestea succesului său.

"Am concurat la primul meu turneu de jiu jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jiu Jitsu", a scris Zuckerberg pe contul personal de Facebook.

 

Zuckerberg a fost denumit de antrenori "ucigașul tăcut"



El a făcut apoi o urare de mulțumire antrenorilor și instructorilor săi pentru munca depusă pentru a-l pune în formă de luptă.

"Le mulțumesc lui Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry pentru că m-au antrenat", a spus el.

Potrivit BeachGrit, antrenorul său Khai Wu a declarat că Zuckerberg este ceea ce ei numesc "ucigașul tăcut".

"Nu te-ai aștepta niciodată ca tipii ăștia să fie capabili să te doboare", a spus el. "Următorul lucru pe care îl știi este că te atacă cu aceste mișcări extrem de tehnice. Nu știi că acest tocilar este un ucigaș tăcut."

Dar se pare că miliardarul Facebook își încearcă de ceva vreme norocul în lupta corp la corp.

 

 

 

CEO-ul Meta practică sporturi de luptă din facultate



În august, Zuckerberg a stat de vorbă cu Joe Rogan pentru a discuta despre sportul său preferat.

În timpul apariției sale în cadrul emisiunii The Joe Rogan Experience, șeful tehnologic din Silicon Valley a dezvăluit cum a fost să încerce pentru prima dată versiunea braziliană a sportului de luptă.

"Mama m-a obligat să fac trei sporturi universitare, iar viața mea a luat o întorsătură greșită atunci când am ales să fac scrimă la nivel de competiție în loc de lupte în liceu sau ceva de genul acesta", i-a spus Zuckerberg lui Rogan.

"Este ceva atât de primar în legătură cu asta, nu știu".

Directorul executiv al Facebook a continuat apoi să dezvăluie că a introdus o gașcă de prieteni în acest sport și că acum fac lupte, se antrenează și luptă împreună pentru a se menține în formă și sănătoși.

Zuckerberg, fan UFC și MMA

Zuckerberg i-a spus lui Rogan că, în urma închiderii Covid-19 din America, a încercat să se deprindă cu sporturi noi, atât vizionând, cât și participând. El a continuat să dezvăluie că are o mare admirație pentru UFC și MMA.

"Îmi place foarte mult să mă uit la UFC, de exemplu, dar îmi place și să fac acest sport. Asta pentru că am o legătură cu el", a spus el.

"De la COVID, am devenit super pasionat de surfing și de foiling, iar apoi chiar de MMA. Cunosc o mulțime de oameni care o fac. Există de fapt această legătură foarte interesantă între oamenii care fac surf și fac jiu-jitsu. Lucrul cel mai nebunesc este că [jiu-jitsu] este cu adevărat cel mai bun sport."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel