Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mario Iorgulescu, adus forțat de la clinica din Italia unde se reface după accidentul mortal pe care l-a produs
WhatsApp
Mario Iorgulescu, fiul șefului LPS - Gino Iorgulescu, aflat internat la o clinică din Italia, unde se recuperează după accidentul mortal pe care l-a produs în luna septembrie, a aflat o veste care nu i-a picat deloc bine în prag de sărbători.

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel București și va trebui să revină în țară pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat și torturarea acestuia. În prezent, Mario Iorgulescu se află încă în Italia, acolo unde se reface după accientul mortal pe care l-a produs în capitală în luna septembrie.

Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii vor să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

În cazul în care nu se prezintă la termen, Mario Iorgulescu ar putea fi adus în țară cu mascații.

În cauza în care este cercetat Mario Iorgulescu, un bărbat, care l-ar fi împrumutat pe acesta cu bani, a fost chemat la o adresă și i s-a spus că-i va fi restituită datoria, dar acuză că, de fapt, a fost bătut și sechestrat.: „M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima, potrivit Antena3.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel