Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea și-a înnebunit fanii cu ultimul video postat. Românca este idolatrizată de italieni
WhatsApp
Mădălina Ghenea a postat un videoclip în care este îmbrăcată farte sumar, menționând că este în cinstea unei embleme a senzualității, italianca Sophia Loren.
Mădălina Ghenea și-a înnebunit fanii cu ultimul video postat. Românca este idolatrizată de italieni  / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea și-a înnebunit urmăritorii, mai ales cei italieni, cu ultima ei postare pe profilul ei de Instagram. Actrița de naționalitate română, care are peste un milion de fani pe rețelele de socializare, a postat un videoclip în care poartă o ținută de lenjerie intimă super sexy, care a stârnit fanii cu mii de comentarii pozitive. 

 

Italianca Sophia Loren, idolul Madalinei Ghenea

 

Mădălina Ghenea este foarte populară pe rețelele de socializare pentru că, în ciuda frumuseții sale incontestabile, este simplă și dezinvoltă. În ultimul clip postat, ea își arată formele uluitoare într-o lenjerie intimă verde închis, iar în spatele ei poate fi văzută diva filmelor italiene, Sophia Loren. Legenda pe care Madalina o adaugă videoclipului spune: "Inspirația mea pentru totdeauna". 

Mădălina Ghenea nu a ascuns niciodată faptul că Sophia Loren a fost idolul ei. Modelul român a interpretat-o chiar în filmului "House of Gucci", de Ridley Scott. Unii utilizatori, după ce au văzut ultimele poze ale Madalinei, i-au scris: "Ești chiar mai frumoasă decât Sophia Loren", conform presei italiene.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia la vârsta de 14 ani

 

Deși era un copil, Mădălina Ghenea a plecat în Italia la vârsta de 14 ani, pentru a-și îndeplini visul: să ajungă model. Românca a fost ambițioasă și hotărâtă de tânără în legătura cu cariera sa și a știut că va reuși orice își dorește.

„Pe de o parte, este emoția puternică pe care o generează o schimbare totală a mediului. La vârsta aceea, nu știi foarte clar ce urmează să se întâmple. Nu există strategii pe termen lung. Am făcut balet, am luat lecții de pian, pictură, canto. Toate astea aveau să-mi folosească mai târziu în viață, dar la 14 ani nu știam exact ce vreau și ce urmează să se întâmple.

Cu toate acestea, simțeam că mutarea în Italia reprezenta o schimbare majoră pe care mi-o doream. Prima dată, chiar am avut momente în care m-am gândit să renunț, dar aveam convingerea fermă că pot să reușesc. Tot timpul aveam o plasă de siguranță. Mi-a plăcut cartea și oricând aș fi putut să schimb macazul și să revin la o viață normală”, declara Mădălina într-un interviu acordat revistei VIVA acum câțiva ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel