Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea, victima unui nou atac: „Sunt disperată, au accesat toate fotografiile mele, datele bancare. Există un plan împotriva mea“
WhatsApp
Actrița și modelul Mădălina Ghenea vorbește despre furtul de la aeroportul Fiumicino din Italia. Frumoasă româncă a dezvăluit că este de ani de zile victima unor episoade "ciudate": "Am raportat totul, iar acum am o certitudine: există o singură mână în spatele lor"
Madalina ghenea

Nu este o ranchiună pentru o poveste de dragoste distrusă, nici măcar o tentativă de șantaj, și nu poate fi explicată prin simpla invidie. Ceea ce o afectează pe Mădălina Ghenea este ceva mai subtil și mai perfid, având în vedere pagubele profesionale și dificultățile personale pe care i le provoacă cei care o vizează de ceva vreme. Îi sabotează cariera, îi atacă metodic imaginea, o face mereu să se simtă "expusă" și vulnerabilă.

După furtul anormal, în urmă cu 10 zile, la Fiumicino, al trollerului în care ținea bijuterii în valoare de un milion de euro, folosit într-un angajament de afaceri la Riad, actrița, modelul și producătoarea de origine română a fost victima pirateriei informatice a profilului său iCloud. "Sunt disperată, au accesat toate fotografiile mele, fotografiile fiicei mele, datele bancare...".

Mădălina Ghenea, victima unui nou atac

 

Cine este autorul acestei persecuții este încă neclar, iar frumoasa româncă în vârstă de 35 de ani speră să afle acest lucru prin seria de plângeri pe care le-a depus în ultimii opt ani la parchetele din Milano și Roma. "Înainte mă gândeam la episoade separate, dar acum sunt sigură că există aceeași mână a unuia sau mai multor oameni și un singur proiect pentru a mă lovi", spune ea. Plângerile vor fi integrate între ele.

Totul a început în urmă cu opt ani. Într-o zi, când nu era nimeni acasă, ușa apartamentului ei din Milano a fost spartă, și autorii i-au lăsat mesaje de amenințare. Nimic nu a fost furat. Ceva timp mai târziu, numele lui Ghenea și al colegei sale, o altă româncă celebră - Catrinel Menghia - sunt asociate cu afaceri ilicite, fără un fundament evident, printr-o serie de postări pe rețelele de socializare, preluate de ziarele românești și relansate în mediul online. Apoi au apărut o serie de profiluri false ("Matteo Messina Denaro", printre altele) care intervin sistematic, cu insulte și inferențe, pentru a comenta știrile despre Ghenea, aparițiile sale publice și răsturnările de situație din cariera sa.

„Sunt disperată, au accesat toate fotografiile mele, datele bancare. Există un plan împotriva mea“

 

De asemenea, sunt supuși bombardamentului de mesaje și cei care o abordează pentru muncă sau care îi lasă banale aprecieri pe internet. Prieteni simpli, directori, manageri legați de activitățile ei de afaceri. Unele intimidări sunt explicite, cu aluzii la violență fizică iminentă și fotografii cu arme de foc, altele conțin insulte personale.

Apoi, numele româncei de 35 de ani continuă să apară drept "captator de click-uri" (fără conținut) pe site-uri porno sau bloguri cu diverse obscenități. Furtul trollerului cu bijuterii, pe care Ghenea, ca de obicei, l-a păstrat personal, a fost precedat de o tentativă anonimă de a-i schimba rezervarea la compania aeriană și a avut loc în timp ce valiza era încărcată în mașina rezervată pentru ea într-un loc ferit de priviri indiscrete. Știrea apărută în ziare a fost urmată, în nici 48 de ore, de intruziunea hackerilor. 'Este o mașinărie, acum trăiesc în frică', s-a destăinuit cu lacrimi în ochi românca de 35 de ani, citată de publicația Corriere Della Sera. 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel