Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe italieni, la Săptămâna Modei de la Milano
WhatsApp
Cu un farmec uluitor și o eleganță care nu cunoaște limite, Mădălina Ghenea a reușit să încânte publicul italian la Săptămâna Modei de la Milano. Românca, care a participat recent și la Festivalul de Film de la Veneția, a atras privirile tuturor cu o apariție de neuitat.
Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe italieni, la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: Instagram

Vara s-a încheiat, dar evenimentele de prestigiu continuă să aducă în prim-plan frumuseți răpitoare. După Festivalul de Film de la Veneția, atenția modei s-a mutat în capitala modei italiene, Milano, unde a avut loc Săptămâna Modei. Cu ocazia acestor evenimente mondene, Mădălina Ghenea a reușit să strălucească.

 

Modelul român a reușit să atragă atenția tuturor

 

Cu o statură impunătoare și un stil mereu elegant, actrița și modelul român a reușit să atragă atenția tuturor. Cu un decolteu adânc, o siluetă impresionantă și picioare lungi de invidiat, Mădălina Ghenea a dominat scena la ambele evenimente.

Este demn de menționat că Mădălina Ghenea a devenit deja cunoscută în Italia pentru prestațiile sale de pe micul și marele ecran. În ultimele luni, ea a fost asociată cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, cu care și-a petrecut o parte din vacanța de vară. Prin urmare, aparițiile ei la Veneția și Milano nu au fost o surpriză, România fiind considerată a doua sa casă.

Cu toate acestea, privirea asupra ei într-o rochie de mireasă a adus o notă de noutate și surpriză. Într-o fotografie care a devenit instantaneu virală pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea apare într-o rochie de mireasă albă, cucerind inimile fanilor și stârnind comentarii pline de admirație.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Mădălina Ghenea continuă să cucerească Italia

 

Acest moment, în care Mădălina Ghenea strălucește într-o rochie de mireasă, a fost răsplătit cu un număr incredibil de like-uri și comentarii entuziaste. Fanii și-au exprimat dorința ca o femeie atât de minunată să-și spună "da" la altar, iar fotografia a stârnit imaginația multora.

Cu frumusețea sa uluitoare și aparițiile sale memorabile, Mădălina Ghenea continuă să cucerească Italia și să își păstreze statutul de una dintre cele mai admirate personalități din lumea modei și a cinematografiei. Oricare ar fi următorul pas al său, cu siguranță va fi cu ochii lumii întregi.

Visele și aspirațiile rămân adesea frumoase tocmai pentru că sunt un prilej de inspirație și contemplare. Cu Mădălina Ghenea, lumea modei și a divertismentului are în continuare multe de descoperit și de admirat. Grigor Dimitrov are, fără îndoială, o sarcină dificilă în a păstra o astfel de stea strălucitoare alături de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel