Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea a fost jefuită pe un aeroport din Italia: „Furtul nu pare să fie întâmplător”
WhatsApp
Actrița româncă Mădălina Ghenea a fost jefuită, duminică seară, pe aeroportul din Fiumicino, provincia Roma, Lazio din Italia.

Potrivit celor spuse de frumoasa noastră româncă, furtul nu pare să fie întâmplător. Cine a jefuit-o părea să cunoască informații personale care i-au permis să planifice furtul cu mult timp înainte și să ademenească actrița într-o capcană de îndată ce a aterizat pe aeroport.

După ce s-a întors din Arabia Saudită, Mădălina Ghenea s-a îndreptat spre Roma pentru a primi un premiu pentru carieră la evenimentul Magnifica Awards, la care au fost prezente nume mari ale cinematografiei italiene și internaționale. Imediat după ce a ieșit de pe poarta Fiumicino, Mădălina Ghenea a dat de hoț care, după toate probabilitățile, a profitat de complicitatea cuiva care cunoștea bine mișcările victimei. Prădătorul, încă necunoscut, a sustras unul dintre cărucioarele actriței, chiar cel cu cele mai valoroase bijuterii, acționând netulburat chiar în fața ochilor șoferului.

Smiley a fost jefuit, în Germania: „E cel mai vechi truc”. Ce prejudiciu a suferit artistul

 

„Nu au cruțat-o nici pe fiica Mădălinei Ghenea”

 

Eforturile Mădălinei Ghenea de a-l urmări pe hoț și de a recupera bunurile furate au fost inutile. Între timp, bărbatul a dispărut profitând de decizia șoferului de a parca mașina într-o zonă foarte izolată a zonei de sosiri a aeroportului din Roma. Valiza conținea bijuterii prețioase de la un brand cunoscut, folosite pentru evenimentul din străinătate, și alte obiecte personale extrem de valoroase. Actrița a depus o plângere la poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

Acesta, spun prietenii Mădălinei Ghena, „este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonistă. Atât de anormale și detaliate încât par, foarte probabil, a fi atribuite acelorași persecutori”, care „de ani de zile au unicul obiectiv de a distruge viața și profesionalismul Mădălinei. Nu au cruțat-o nici pe fiica minoră a actriței”.

Criminologul Roberta Bruzzone lucrează alături de Mădălina Ghenea pentru a reconstrui povestea complexă și a identifica toți subiecții implicați. De fapt, actrița a fost de mult în vizorul unui urmăritor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel