Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea, în loja unui bărbat celebru, în Spania: Speculațiile din presa mondială
WhatsApp
Actrița Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, și-a făcut apariția la prestigiosul turneu de tenis de la Madrid, unde a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov, în vârstă de 31 de ani, #32 ATP, la meciul cu Carlos Alcaraz de duminică. Presa speculează deja o posibilă idilă între cei doi.
Mădălina Ghenea, în loja unui bărbat celebru, în Spania: Speculațiile din presa mondială

Ar putea fi unul dintre cuplurile anului în showbiz-ul mondial, relatează gsp.ro. Frumoasa Mădălina Ghenea a luat pe toată lumea prin surprindere cu prezența sa de la turneul din capitala Spaniei. Modelul a urmărit meciul Alcaraz - Dimitrov din boxa bulgarului, iar speculațiile au început deja să se răspândească în social-media.

„Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină.

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

 

Mădălina Ghenea afirma recent că „a învățat să-și păstreze viața privată cât mai intimă”

 

Mădălina Ghenea a dezvăluit scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum la Galatasaray. Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo. 

Ea a mărturisit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian: „Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel