Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Macklemore cucerește inimile la Electric Castle purtând o ie românească: „O să mă vedeți cu ea trei ani de acum încolo”
WhatsApp
Electric Castle 2023 a devenit scena unui moment memorabil pentru România, întrucât artistul internațional Macklemore a surprins publicul purtând cu mândrie o ie românească pe scenă.
Macklemore cucerește inimile la Electric Castle purtând o ie românească: „O să mă vedeți cu ea trei ani de acum încolo” / Foto: Instagram

Festivalul a fost dominat de conexiuni speciale, dragoste și bucurie, iar prezența artistului premiat cu Grammy a adus un plus de magie.

Cu o prezență fermecătoare și talent muzical remarcabil, Macklemore a cucerit inimile spectatorilor, atât prin muzica sa, cât și prin gestul inedit de a purta o ie tradițională românească. De când a sosit în România, artistul a declarat că a fost fermecat de ospitalitatea românilor, deliciile culinare și atmosfera înviorătoare a festivalului.

 

Macklemore a urcat pe scena Electric Castle într-o ie românească: „O să mă vedeți cu ea trei ani de acum încolo”

 

„E imposibil să ai o zi proastă la Cluj! Mi-am cumpărat această ie și o să mă vedeți cu ea trei ani de acum încolo”, a mărturisit entuziasmat artistul în timpul show-ului său, care a durat aproape 2 ore. Gestul său a fost întâmpinat cu entuziasm de către public, iar această apreciere sinceră față de cultura și tradițiile românești a creat o legătură specială între artist și spectatorii prezenți la festival.

„Sunt de aproximativ 36 de ore aici și vreau să va zic ă iubesc România. Iubesc mâncarea, iubesc femeile, atât de frumoase, iar bărbații sunt foarte puternici. Sunt foarte încântat să fiu în România și să petrec cu voi.”, a mai spus artistul.

Atmosfera de bucurie și încântare a fost resimțită în întregul festival. Publicul a dansat și a cântat până în zorii zilei, îndemnat să exploreze diverse genuri muzicale pe cele 12 scene ale festivalului.

 

@vikipedia.ro #macklemore #electriccastle #romania???????? #vikipedia ♬ sunet original - Viktor | Travel vikipedia.ro

 

Electric Castle oferă oportunitatea de a susține cauze nobile

 

Electric Castle oferă nu doar experiențe muzicale de neuitat, ci și oportunitatea de a susține cauze nobile. Pe toată durata festivalului, participanții pot susține restaurarea Castelului Bánffy printr-o simplă acțiune: colectarea de PET-uri și doze de aluminiu în punctele speciale. Fiecare colectare aduce donații pentru renovarea acestui castel impresionant, care s-a transformat într-un important centru cultural în ultimii ani.

Electric Castle 2023 a devenit astfel un eveniment cu totul special, în care artiști și public au creat conexiuni și amintiri de neuitat. Cu bucurie în suflet și în suflet, participanții continuă să trăiască experiența magică a festivalului, lăsându-se purtați de ritmurile muzicii și bucurându-se de fiecare moment al acestui eveniment de neratat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel