Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban o apreciază pe Irina Rimes: „Este un cântăreţ în vogă”
WhatsApp
Premierul interimar Ludovic Orban crede că Irina Rimes este potrivită ca ambasador onorific al lui Constantin Brâncuși, iar faptul că a acceptat să se implice în acest proiect e un lucru bun, pentru că a atras tinerii.
Sursa foto: Facebook Irina Rimes

Prezent la evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, premierul Ludovic Orban a declarat că ideea de a o numi pe Irina Rimes ambasador onorific al sărbătorii este un lucru bun. Orban a mai spus că mulţi tineri au venit la eveniment pentru că a fost prezentă şi cântăreaţa.

„Prin faptul că a ales ca promovare prin intermediul unei persoane care nu se încadra în stilul clasic a reuşit să creeze o întreagă dezbatere şi sunt convins ca mulţi tineri au fost prezenţi azi (miercuri – n.r.) din cauza acestei decizii. Este un cântăreţ care este în vogă, un cântăreţ care este apreciat şi faptul că a acceptat să se implice în acest proiect, după părerea mea este un lucru bun şi cred că efectul a fost atins", a spus Orban.

Irina Rimes a intrat în atenţia analiştilor şi nu numai după ce la conferinţa de presă organizată de Ministerul Culturii la Muzeul Naţional de Artă a spus că o să posteze despre acest eveniment pe pagina ei de socializare şi că de mică a ştiut de Coloana Infinitului, însă nu înţelegea de ce se numeşte aşa, iar când a vazut-o a ştiut că face parte din lumea ei, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel