Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luana, născută în România dar crescută în Albacete, la Miss World Spania: „Reprezint provincia care m-a văzut crescând“
WhatsApp
Luana Selena Gheban, o frumoasă româncă, va reprezenta Albacete la  Miss World Spain 2023. Tânăra în vârstă de 22 de ani din La Roda, dar născută în România, va purta numele provinciei Albacete la concursul de frumusețe, care va avea loc în perioada 30 aprilie - 7 mai în Tenerife.

Luana Selena a împărtășit cu El Digital de Albacete că "părinții mei sunt din România, dar am ajuns în La Roda când aveam un an", motiv pentru care se consideră o adevărată Albaceteña. În acest fel, ea a spus că "este foarte frumos să pot reprezenta provincia care m-a văzut crescând în acest concurs".

În acest sens, Miss World Albacete 2023 a dezvoltat că "reprezint țara care m-a crescut, țara de care sunt foarte mândră și pe care o port prin steag".


Luana se consideră „o femeie din Albacete "împuternicită, curajoasă, încrezătoare și luptătoare"“

 

"Simt că reprezint femeia din Albacete ca o femeie împuternicită, curajoasă, încrezătoare în sine și luptătoare", a remarcat Luana Selena pentru El Digital de Albacete. Ea a adăugat că "vreau ca toate femeile să se identifice cu mine".

Această originară din Albacete studiază în prezent dreptul la Alicante, studii universitare pentru care a optat datorită "vocației pe care o am de a ajuta oamenii și a frustrării pe care o simt de fiecare dată când văd o situație de nedreptate", a explicat ea. De asemenea, ea a împărtășit cu El Digital de Albacete pasiunea sa pentru machiaj și modă, un lucru care "mi-a plăcut întotdeauna foarte mult", iar despre hobby-urile sale a adăugat că "sunt o persoană căreia îi place să se îmbogățească și în timpul liber profit de ocazie pentru a citi cărți, a învăța limbi străine și a face sport".

O româncă, cea mai frumoasă femeie din Albacete

 

În ceea ce privește concursul Miss World Spain, ea a asigurat că "este destul de diferit de altele", indicând că "motto-ul său este "Frumusețe cu scop"". În acest sens, ea a precizat că "nu se caută doar o față frumoasă sau un corp frumos", ci "trebuie să facem un videoclip cu un proiect social pentru a ne arăta angajamentul față de societate", a precizat Luana Selena.

În plus, "mă pregătesc și în aspecte precum vorbitul în public, ca să știu cum să mă prezint în fața altora, și studiez și limba franceză", precizând că "vorbesc fluent engleza și româna". Pe de altă parte, "trebuie să realizăm și un filmuleț în care să ne prezentăm terenul".

"Sper să dau tot ce am mai bun și să mă bucur din plin de participarea mea la Miss World Spain 2023", a mai spus originara din Albacete. Astfel, despre participarea sa la acest concurs de frumusețe, ea speră "să părăsească provincia Albacete cu stil și ca locuitorii din Albacete să se simtă identificați cu mine și mândri de participarea mea".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel