Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Logodnicul Elenei Udrea, PRIMELE declaraţii: "Nu voia să dea ochii cu presa"
WhatsApp
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a declarat, marți, că el a fost cel care s-a dus până la Vama Giurgiu pentru a o aduce acasă, precizând că fostul ministru al Turismului a ales această cale pentru că nu voia sa dea ochii cu jurnaliștii după un zbor de 20 de ore.
Sursa foto: captură Antena 3

"(Elena Udrea -n.r. ) se odihnește. Cea mică a dormit bine s-a odihnit, acum este prin casă se joacă cu bunica. (...) Încercăm să programăm exact data, biserica, ziua, invitații, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Încercăm să finalizăm botezul și pe urmă vedem și cu nunta", a declarat Adrian Alexandrov, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Elena Udrea, primul MESAJ după întoarcerea în România: "Am RENUNȚAT... Am luat această decizie din cauze obiective"

Întrebat dacă el a adus-o pe Elena Udrea acasă, Adrian Alexandrov a răspuns pozitiv. "Da, m-am dus de duminică. Da. Cum a spus și Elena, probabil a vrut să evite presa, că după 20 de ore de zburat va dați seama că nu e ușor", a completat acesta.

Elena Udrea a anunțat, luni, printr-o postare pe Facebook, că s-a întors în România și a renunțat de bună voie de statutul de refugiat în Costa Rica, spunând că se poate apăra mai bine din țară.

Citeşte şi: Primele IMAGINI cu Elena Udrea, în România (FOTO)

Fostul ministru plecase în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, odată cu Alina Bica în Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea în dosarul Gala Bute, însă cele două au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia Curții Constituționale privind completurile de 5 judecători.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel