Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lino Golden, implicat într-un accident rutier grav: Cântărețul a ajuns la spital - VIDEO
WhatsApp
Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier pe șoseaua Alexandriei din București.
Lino Golden, implicat într-un accident rutier grav: Cântărețul a ajuns la spital - VIDEO

Cântărețul a părăsit carosabilul și s-a ciocnit cu un tramvai, mașina sa fiind grav avariată.

Lino Golden a fost transportat la spital după accident.

La scurt timp de la accidentul rutier, Lino Golden a postat pe Instagram, la secțiunea Instastory, o imagine cu el. „Sunt ok”, a anunțat cântărețul, care poartă mască, dar și un guler cervical. Artistul nu a făcut mai multe declarații despre starea lui, dar nici despre accidentul rutier în care a fost implicat.

 

 

Cine e Lino Golden

 

Lino Golden e cântăreț și are 25 de ani. În industria muzicală din România, la început, el a devenit cunoscut drept „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, relatează Libertatea. Mulți ani de zile tânărul a făcut parte din echipa lui Velea, la Golden Boy Society. După anumite neînțelegeri, Lino s-a despărțit profesional de mentorului lui.

Invitat în 2020 în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, Lino a mărturisit că nu vrea să poarte pică nimănui. „Fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim, pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli.

Oricum în România e gândirea asta, că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să îi iubesc și respect. O să le fiu recunoscător până o să mor”, a spus Lino Golden la PRO TV, în cadrul emisiunii La Măruță.

„Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional, și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a mai spus artistul.

De-a lungul carierei sale, Lino Golden a lansat mai multe melodii, una dintre cele mai cunoscute fiind „Panamera”, care are peste 46 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel