Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis și-a împrospătat imaginea cu o vizită la frizer. Cine îl tunde pe Președintele României - FOTO
WhatsApp
Președintele României, Klaus Iohannis, în vârstă de 64 de ani, a surprins recent opinia publică prin adoptarea unei înfățișări cu totul neașteptate, în urma unei vizite la frizer. 
Klaus Iohannis și-a împrospătat imaginea cu o vizită la frizer. Cine îl tunde pe Președintele României - FOTO / Foto: Instagram

Imaginile cu președintele proaspăt tuns au făcut senzație pe rețelele de socializare, iar hairstylist-ul Amalia Matache a fost cea care a realizat această transformare spectaculoasă.

Amalia Matache a postat pe pagina sa oficială de Instagram imagini în care îl prezintă pe Klaus Iohannis după ce acesta a fost tuns și aranjat. În postarea sa, Matache a mărturisit cât de onorată și fericită a fost să fie aleasă de către președinte pentru a-i oferi o nouă înfățișare.

„Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul președinte”, scrie ea pe pagina sa oficială de Instagram.

 

Klaus Iohannis și-a împrospătat imaginea cu o viiztă la frizer

 

Cu această schimbare de look, Klaus Iohannis pare să-și fi împrospătat imaginea, arătând mai tânăr și mai modern. Este evident că hairstylist-ul a reușit să aducă o notă proaspătă și înnoitoare în aspectul președintelui, ceea ce a fost bine primit de public.

Cu toate acestea, trebuie să menționăm că Klaus Iohannis nu este cunoscut pentru a fi o persoană dificilă în ceea ce privește îngrijirea părului său. Într-o declarație anterioară, cu aproximativ trei ani în urmă, președintele a dezvăluit că în timpul pandemiei, când accesul la frizerie era restricționat, a recurs la tunsul părului acasă.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă unde s-a tuns în perioada de criză pandemică, Klaus Iohannis a răspuns sec: "Tot așa... acasă." Această sinceritate și modestie a președintelui l-au făcut și mai apropiat de cetățeni, deoarece a recunoscut că se descurcă la fel ca oricare altă persoană în situații de criză.

Imaginile cu președintele proaspăt tuns au fost distribuite și comentate pe scară largă pe rețelele de socializare, iar mulți au apreciat noul său aspect.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AMALIA MATACHE (@amalia.matache)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel