Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jador renunță la muzică: „Cariera mea se încheie aici. Sper că Dumnezeu mă mai ține în viață”. Anunțul, făcut de pe patul de spital
WhatsApp
„Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici!“,  a anunțat, astă-noapte pe rețele de socializare îndrăgiul interpret Jador.  Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, îndrăgitul cântăreț a precizat că a luat această decizie din pricina problemelor de sănătate.

Jador a anunțat noptea trecută că renunță la muzică din cauza problemelor de sănătate și că 2023 va fi ultimul an din cariera sa.

Artistul a lăsat un mesaj foarte sumbru fanilor săi.

Jador renunță la muzică: „Cariera mea se încheie aici“

 

Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie…

Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj”, a adăugat Jador la postarea alături de care a distribuit două fotografii cu el aflat pe un pat de spital.

Jador, anunț cutremurător de pe patul de spital: „Sper că Dumnezeu mă mai ține în viață”

 

Aveți grijă de sănătatea voastră!“, încheie postarea artistul în vârstă de 28 de ani.

Jador nu a precizat de ce probleme de sănătate suferă însă el a invocat și în luna decembrie a anului trecut că se simte foarte rău. În luna aprilie el a ajuns în spital, dar și-a asigurat atunci fanii că este bine.

Jador, de urgență la spital, chiar în prima zi de Paște

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este un manelist de 28 de ani care a participat anterior și la emisiuni TV. Printre aparițiile pe care le-a punctat pe micile ecrane se numără Puterea Dragostei, Survivor, Poftiți pe la noi și România are roast. Tânărul de 28 de ani era anterior asociat cu Kanal D, dar a trecut ulterior spre producțiile de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel