Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jador, de urgență la spital, chiar în prima zi de Paște
WhatsApp
Jador a avut parte de momente cu adevărat dificile, chiar în prima zi de Paște. Artistul a ajuns direct la spital.

Acolo a fost însoțit de prietenul său, Bogdan Mocanu, care i-a fost alături, potrivit stirilekanald.ro. Cei doi au stat împreună, pe holurile spitalului.

Bogdan Mocanu și-a păstrat umorul pe rețelele sociale, chiar dacă prietenul său se află în suferință. El a tras un semnal de alarmă cu privire la importanța protejării chiar și în timpul actelor sexuale. „Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală foarte grea, foarte incurabilă, Chlamydia”, a spus Bogdan Mocanu, mai în glumă, mai în serios.

Jador nu a fost prea încântat de gluma nesărată a prietenului său și i-a întors cuvintele lui Bogdan Mocanu. „Tu râzi și mie îmi e rău”, i-a spus el.

 

Care este starea de sănătate a lui Jador?

 

Jador și-a pus fanii pe jar. Bogdan Mocanu a postat mai multe videoclipuri în care apare Jador, pe care îl și tachinează. Fanii lui au crezut că este doar o glumă.

După ce fanii săi au aflat că are o problemă sexuală, la câteva ore distanță, Jador a revenit cu noi informații pe Instagram, astfel încât fanii săi să stea liniștiți.

„Dragilor, sunt bine (...) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a spus Jador, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel