Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Invitaţie inedită la nuntă: Taxă de participare și fiecare să vină cu scaunul de acasă
WhatsApp
Un cuplu care urmează să se căsătorească le-a cerut oaspeţilor câte 10 dolari pentru a participa la nunta lor şi să aducă scaune pliante.
Foto ILUSTRATIV

Mireasa, în vârstă de vârstă de 23 de ani, a mărturist într-o postare pe reţeaua Reddit că ea şi logodnicul ei plănuiesc să se căsătorească în mai puţin de o lună.

Deoarece nu doresc să cheltuiască mulţi bani pentru nuntă, mirii au decis să petreacă sărbătoarea în natură, într-un canion, în prezenţa a 20 de invitaţi, pe care i-au rugat să aducă scaune pliante pentru a avea pe ce să stea, relatează Rador.

Mireasa a adăugat că în loc de o recepţie de gală va avea loc o cină modestă. Însă încercările cuplului de a economisi bani nu s-au încheiat aici - în invitaţie, tânăra a scris că la intrarea în canion, fiecare oaspete va trebui să plătească suma de 10 dolari, deoarece accesul în zonă se face contra cost.

Autoarea postării le-a cerut utilizatorilor să-i evalueze comportamentul şi i-a întrebat dacă procedează corect.

Postarea a primit 2.000 de comentarii, iar majoritatea au susţinut opinia sorei miresei, care a spus că tânăra este extrem de zgârcită. "Prefer să merg la o nuntă McDonald's", a scris unul dintre utilizatori.

Un altul a adăugat: "Nu îmi pot imagina să pun oaspeţii să plătească pentru ceva la nunta mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel