Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
În mijlocul arestului la domiciliu, Andrew Tate îi face o cerere personală lui Elon Musk: "Tatăl meu a murit, și eu..."
WhatsApp
Odată cu recenta postare pe Twitter a lui Elon Musk, Tate a devenit îngrijorat de sursa amintirilor tatălui său. Așa că i-a adresat un apel personal directorului general al Twitter și l-a rugat să ia în considerare problema sa. 
Foto: Instagram

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, au fost eliberați din închisoarea din România și au fost plasați în prezent în arest la domiciliu. Așadar, în mijlocul acestei etape dure, Tate a fost foarte activ pe contul său de Twitter și continuă să împărtășească lumii întregi gândurile sale interioare, în timp ce face față acestor schimbări bruște din viața sa din ultimele câteva luni.

Recent, un videoclip din copilărie al lui "Top G" a devenit, de asemenea, viral, în care ambii frați Tate tineri pot fi văzuți petrecând timp de calitate cu tatăl lor, Emory Tate, în timp ce mama lor înregistra videoclipul celor doi frați mici. Au existat numeroase cazuri în care Tate a vorbit despre tatăl său cu mare respect.

Iar odată cu recenta postare pe Twitter a lui Elon Musk, Tate a devenit îngrijorat de sursa amintirilor tatălui său. Așa că i-a adresat un apel personal directorului general al Twitter și l-a rugat să ia în considerare problema sa.

 

Andrew Tate îi face o rugăminte personală lui Elon Musk

 

Zilele trecute, Elon Musk a anunțat recenta evoluție cu Twitter și le-a oferit utilizatorilor un teaser pentru viitoarea actualizare. Astfel, Musk a declarat că Twitter va "elimina" acele conturi care au fost abandonate de mai mulți ani, astfel că mulți dintre ceilalți utilizatori ar putea vedea o scădere a numărului de urmăritori.

'Cobra' Tate a dat peste acest tweet și a apreciat pasul făcut de Musk, dar apoi a pus o problemă.

El a scris: "Dar tatăl meu a murit și eu încă îi citesc contul zilnic". Așa că apoi i-a făcut o rugăminte lui Elon Musk, spunând: "Te rog să-l păstrezi activ", conform presei străine.

Și apoi a etichetat numele de utilizator al contului tatălui său la finalul tweet-ului.

Andrew a fost destul de apropiat de tatăl său și l-a respectat întotdeauna. Și a declarat pe mai multe conturi cum că tatăl său a reprezentat imaginea unui om ideal. După ce a fost eliberat din închisoare, el chiar i-a scris un mesaj frumos tatălui său decedat.

Tate se inspiră din tweet-urile tatălui său

 

În urmă cu câteva luni, Tate a participat la PBD Podcast, unde a purtat o conversație cu Patrick Bet-David timp de aproape 5 ore. Iar în timpul acelei conversații, Tate dezvăluie contul de Twitter al tatălui său, în timp ce vorbește despre cel mai important lucru care a contat pentru tatăl său.

El a spus: "Mi-a spus foarte clar, pentru foarte mult timp, că cel mai important lucru pe care îl poți face este să ai copii. Acesta este cel mai important lucru pe care îl poți face, restul nu". Și a declarat că ultimul său tweet înainte de a muri a fost despre acest subiect anume.

Și apoi Tate a declarat că, din când în când, se întoarce la tweet-urile tatălui său și se inspiră din cuvintele acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel