Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iată care sunt cele mai ciudate diete ținute de celebrități. Marilyn Monroe mânca ouă crude dimineața pentru a se menține în formă
WhatsApp
Obiceiurile alimentare ale celebrităților, de la a mânca doar mâncare pentru copii, până la a separa alimentele în funcție de culoare, sunt o dovadă a faptului că ar trebui să lăsăm experților sarcina de a concepe diete adecvate și sănătoase.
Iată care sunt cele mai ciudate diete ținute de celebrități. Marilyn Monroe mânca ouă crude dimineața pentru a se menține în formă / Foto: Unsplash

V-ați întrebat vreodată cum se mențineau femeile într-o formă atât de bună înainte să existe produse de detoxifiere și programe de antrenament direct de la îngerașii Victoria's Secret?

Marilyn Monroe ar putea să vă dea o idee despre asta. În ediția din septembrie 1952 a revistei Pageant Magazine, regretata vedetă a dezvăluit lumii întregi dieta ei extrem de ciudată, într-un articol care a fost intitulat "Cum mă mențin în formă", conform CR fashionbook.

 

1. Dietă Marilyn Monroe

 

2. Foto: Unsp... (pure-julia-grpokmxg-sg-unsplash.jpg)

 

În propriile ei cuvinte, ea își prezintă rutina de antrenament nu foarte riguroasă și micul dejun lichid constând în două ouă crude turnate într-un pahar de lapte cald. Aceasta a devenit rutina ei de dimineață chiar și atunci când călătorea.

Pentru cină, nu lua niciodată masa în oraș. În loc să opteze pentru cel mai bun restaurant din oraș, ea se oprea la o piață din apropierea hotelului său pentru friptură, ficat sau cotlete de miel, pe care le frigea singură cu ajutorul unui cuptor electric. Pe lângă acestea, mânca morcovi cruzi.

Iar când voia să se răsfețe, era vorba de o înghețată. „Este un lucru bun, presupun, că mănânc simplu în timpul zilei, pentru că în ultimele luni am dezvoltat obiceiul de a mă opri la gelateria lui Will Wright pentru o înghețată cu caramel fierbinte în drum spre casă de la cursurile mele de teatru de seară. Sunt sigură că nu mi-aș putea permite acest răsfăț dacă nu ar fi faptul că dieta mea normală este compusă aproape în totalitate din alimente proteice."

Dacă v-ați săturat de semințele de chia și de orele de aerobic, ar putea merita să încercați și dumneavoastră să vă mențineți în formă precum Marilyn.

 

Marilyn Monroe - Un antrenament ușor

 

„Exerciții fizice. În fiecare dimineață, după ce mă spăl pe dinți, mă spăl pe față și mă scutur de primul strat adânc de somn, mă întind pe podea lângă patul meu și încep primul meu exercițiu. Este o rutină simplă de întărire a bustului, care constă în ridicarea unor greutăți de cinci kilograme din poziția brațelor întinse până la un punct situat direct deasupra capului meu. Fac acest lucru de 15 ori, încet.

Repet exercițiul de încă 15 ori din poziția cu brațele deasupra capului. Apoi, cu brațele la un unghi de 45 de grade față de podea, mișc greutățile în cercuri până când sunt obosită. Nu număr ritmic, așa cum fac oamenii care fac exerciții la radio; nu aș putea suporta exercițiile fizice dacă ar trebui să mă simt reglementată în privința lor."

 

2. Dietă Katy Perry

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry)


Nu doar o dietă neobișnuită - ci și o explicație neobișnuită oferită de Katy Perry când a dezvăluit că practică de ceva vreme o dietă cu ciuperci. În diverse interviuri, ea a spus că această dietă a vizat excesul de grăsime de pe anumite părți ale corpului ei - a pierdut grăsimea de pe șolduri, talie și coapse, conform Novice.

Nutriționiștii doar au dat din cap, spunând că nici o dietă nu vizează. Katy Perry, la această dietă, a înlocuit o masă pe zi, timp de două săptămâni, cu ciuperci. Se presupune că le consuma chiar crude.


3. Dietă Kourtney Kardashian

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kourtney Kardashian Barker ❤️‍???? (@kourtneykardash)


După nașterea celui de-al treilea copil al ei, Kourtney a intrat pe rețelele de socializare cu o postare în care apare o fotografie cu doar două pastile. Dar când nutriționiștii au citit legenda, au încremenit puțin.

"Yum, pastile de la PLACENTA! Nu e o glumă, o să fiu atât de tristă când o să rămân fără pastilele mele din pătuțul de naștere. Mi-au schimbat viața", a scris Kourtney.

Industria spune că nu există studii științifice care să ateste că aceste pastile funcționează cu adevărat. Există doar anecdote, mai degrabă decât dovezi, care sugerează că aceste pastile ar putea reduce șansele de depresie postnatală, restabilesc nivelul de fier din sânge și cresc nivelul de oxitocină. Tabletele conțin, de obicei, particule de placentă care au fost fierte la aburi, uscate și apoi măcinate.


4. Dietă Victoria Beckham

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, mamă a patru copii, este mai bosumflată ca niciodată. După nașterea celui de-al patrulea copil al ei, fiica Harper Seven, Victoria a dezvăluit că a început să meargă pe așa-numita dietă cu cinci brațe. Acest mod de alimentație îi impune Victoriei să mănânce cinci mese pe zi, fiecare masă fiind atât de mare încât încape în întregime în palmă.

Dintre aceste cinci mese de mărimea unei palme, una sau două sunt compuse din fructe (cu excepția bananelor) și legume selectate cu un indice glicemic scăzut, în timp ce restul includ cartofi dulci și leguminoase.

Ce spun experții? Deși o astfel de dietă permite o gamă destul de variată de alimente, cantitatea de calorii consumate nu va fi nici pe departe cea necesară unei persoane normale care dorește să mențină activități recreative regulate pe lângă treburile zilnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel