Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horia Moculescu, după eșecul României la Eurovision: "Un dezastru, o umilință infernală"
WhatsApp
Reacții după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, nu a reușit să treacă de semifinala a doua a concursului muzical, desfășurată joi seară la Liverpool, în Marea Britanie. 

Horia Moculescu a comentat eșecul României la Eurovision, care nu a reușit să se califice în finala concursului. Renumitul compozitor Horia Moculescu și-a exprimat dezamăgirea față de prestația echipei românești în cadrul Eurovision.

"Theodor Andrei a fost ghidat de un producător care răspunde în fața țării pentru că bugetul este bugetul nostru, și acolo nu a fost Theodor Andrei, a reprezentat România.

Doi la mână: rezultatul era absolut previzibil, dacă vă uitați la clipul pe care l-a prezentat înainte de festival. Un dezastru, o nenorocire, o umilință infernală. Dacă norvegienii care l-au privit au spus că nu mai vor să îl vadă pentru că îi doare corpul. Este inadmisibil, nu am auzit în cei 60 de ani de meserie așa ceva.

În fața noastră ar trebui să vină, pentru că sunt convins că televiziunea este populată cu Dorel 1, Dorel 2, Dorel 3, Dorel 4, se vede. Eu nu pot să vorbesc urât de TVR, am fost director pe divertisment in televiziune. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva

A avut el un stilist, a avut el un scenarist în spate, a avut un coregraf, a avut un compozitor care sa-l ajute chiar la piesa lui?

Eu îl cunosc pe băiat foarte bine, este talentat, dar este obligatoriu să aibă un aparat să-i anuleze toate ieșirile în afara unor norme de bun simț muzical. Eu nu știu de ce a trebuit să fie mânjit cu noroi la sfârșit, cine era fata care l-a mânjit, nu știm nimic, pentru ca noi suntem puși în fața unor fapte consumate, ne plângem permanent ca nu accesăm locurile superioare, dar nici nu merităm", a spus Horia Moculescu, într-o intervenție la postul Realitatea PLUS

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel