Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hollywood-ul îi aduce un omagiu Lisei Marie Presley, după decesul subit al cântăreței
WhatsApp
Numeroase celebrități și personalități publice și-au exprimat condoleanțele față de familia Presley după ce Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie
Lisa Marie Presley, unica fiică a cântărețului Elvis Presley, a murit la 54 de ani / Foto: Captură video youtube

Cântăreața Lisa Marie Presley, singura fiică a regretatului Elvis Presley și a Priscillei Presley, a murit joi, la câteva ore după ce a fost spitalizată în urma unui aparent stop cardiac, a anunțat mama sa.

"Familia Presley este șocată și devastată de moartea tragică a iubitei noastre Lisa Marie", a declarat Priscilla Presley în comunicatul oferit la CNN de un reprezentant.

Familia este „profund recunoscătoare pentru sprijinul, dragostea și rugăciunile tuturor și cer intimitate în această perioadă foarte dificilă".

 

Unica fiică a lui Elvis Presley a murit la scurt timp după ce a fost spitalizată

 

Celebritățile au jelit-o public pe Lisa Marie după ce vestea morții sale premature a început să circule.

John Travolta a scris pe Instagram că inima lui este alături de familia ei.

"Lisa, fetițo, îmi pare atât de rău. Îmi va fi dor de tine, dar știu că te voi revedea. Dragostea și inima mea sunt alături de Riley, Priscilla, Harper și Finley", a scris el.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

 

Actorul Cary Elwes a adăugat: "Odihnește-te în pace, Lisa Marie. Un suflet dulce și blând. Trimitem cele mai profunde și sincere condoleanțe Priscillei, lui Riley, familiei și prietenilor ei. O tristețe sfâșietoare".

 

 

Muzicianul William Patrick Corgan și-a exprimat, de asemenea, durerea sufletească, scriind: "Există durere sufletească și apoi există tristețe. Aceasta ar fi durerea și pe mai multe niveluri decât pot număra. Vă rog să vă trimiteți rugăciunile pentru familia și copiii ei în aceste momente dificile. Chiar nu găsesc cuvintele pentru a exprima cât de trist este cu adevărat acest lucru. RIP @LisaPresley"

 

 

Lisa Marie Presley a plecat printre îngeri lângă tatăl ei, legendarul cântăreț Elvis Presley

 

Lisa Marie Presley fusese dusă de urgență la spital mai devreme în cursul zilei, a declarat mama ei pe Instagram.

"Vă rugăm să o păstrați pe ea și familia noastră în rugăciunile voastre. Simțim rugăciunile din întreaga lume și cerem intimitate în această perioadă", se spunea atunci în declarația ei.

Lisa Marie Presley a fost văzută cel mai recent marți seară la gala Globurilor de Aur, la care a participat împreună cu mama ei pentru a susține filmul lui Baz Luhrmann "Elvis", despre regretatul ei tată.

În septembrie, Lisa Marie Presley a scris un eseu pentru Ziua Națională de Conștientizare a Durerii, în care s-a destăinuit despre pierderea fiului ei.

"Viața mea și a celor trei fiice ale mele, așa cum o știam, a fost complet detonată și distrusă de moartea lui. Trăim asta în fiecare zi", a scris ea. "Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții tale, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vor să credem. Nu "treci peste asta", nu "mergi mai departe", punct.", conform CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel