Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Halucinant! O româncă de 82 de ani căutată de INTERPOL: Îi ducea sarmale cu cannabis, nepotului, în penitenciar
WhatsApp
O femeie de 82 de ani, condamnată, definitiv, pentru trafic de droguri, în România, este căutată prin INTERPOL, după ce a fost condamnată în 2019. Femeia s-a căsătorit și a plecat in țară. Vârstnica obișnuia să îi aducă nepotului, în pușcărie, sarmale pregătite de ea... cu cannabis.

În fapt, bătrâna (originară din județul Prahova și domiciliată, la momentul începerii anchetei, în Toplet, Caraș-Severin) a fost trimisă în judecată după ce a folosit o metodă inedită de a introduce droguri în penitenciarul, în care era încarcerat nepotul său: făcea sarmale, cu cannabis, pe care le introducea în arest.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat aproximativ 2 kg de cannabis de la locuința femeii. Între timp, pe parcursul procesului, femeia s-a căsătorit și s-a stabilit în Campbelltown, Australia.

2. -imagine fara descriere- (mamaiie_sarmale_interol.jpg)

Este vorba despre MLADIN ELENA (fostă Toma, înainte de căsătorie) care, conform site-ului Poliției Române, are  „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mehedinți, fiind condamnată la 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”.

Conform sentinței postate pe site-ului Tribunalului Mehedinți, 32/2019, din data de 18.02.2019, femeia a fost condamnată fără acord de recunoaştere, informează Actual Mehedinți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel